"Eolssigu! Els sons de Corea"

Una gran varietat d’instruments i formes musicals desconegudes per nosaltres ens conviden a descobrir el món sonor de la República de Corea al Museu de la Música.

L’exposició “Eolssigu! Els sons de Corea” és un viatge al ric i apassionant patrimoni d’expressions musicals d’aquest país, construïdes sobre uns principis ben diferents d’aquells als quals estem acostumats a sentir al nostre entorn.

Els visitants tindran la possibilitat de manipular alguns dels instruments exposats i també d’aprendre a tocar-los en tallers que s’organitzaran mentre duri la mostra.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu de la Música - L'Auditori.
Organitzat per:
Museu de la Música - L'Auditori. i el National Gugak Center


Amb una gran varietat d´instruments i formes musicals desconegudes per nosaltres, el món sonor de la República de Corea és ric, apassionant i construït sobre principis ben diferents a aquells als que estem acostumats a sentir al nostre entorn.

Aquesta exposició proposa un apropament als sons de Corea, i posa especial atenció a les pràctiques musicals dintre d´un marc social, brindant la possibilitat no només d´observar els instruments, sinó també de manipular-ne alguns i aprendre a tocar-los en els tallers que es desenvoluparan mentre duri l´exposició.

Organitzada pel Museu de la Música de Barcelona i el Centre Nacional per al Música Tradicional (National Gugak Center) de Seül, amb el suport de Korea Foundation i la col·laboració de Fundación La Fontana i SAE Institute Barcelona

Museu de la Música - L'Auditori

Adreça:
C Lepant, 150
:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
Museu de la Música - L'Auditori
Quan
Del 31/10/2017 al 03/06/2018.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any