L'obra fotogràfica de Brassaï

L’hongarès Gyula Halász, més conegut com a Brassaï (1899-1984), va ser un membre clau del grup de fotògrafs europeus i nord-americans que, al llarg del segle XX, van aconseguir redefinir la identitat i enriquir el potencial de la fotografia com a mitjà artístic. Ara la Fundación Mapfre li dedica una retrospectiva amb l’exposició d’algunes de les seves fotografies més emblemàtiques.

El tema principal de la seva obra va ser París, protagonista d’algunes de les seves imatges més significatives i reconegudes. Va captar instants vitals del dia a dia de la ciutat, especialment de la seva aparença i vitalitat nocturnes, en una clara expressió de la poderosa dimensió artística de la seva mirada.

La capacitat evocadora de les seves imatges va aconseguir un inqüestionable reconeixement que es va estendre des dels cercles de la fotografia artística fins a la indústria turística i els circuits fotogràfics comercials.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Fundació Mapfre.


Brassaï (1899-1984) va ser un membre clau del grup d'europeus i nord-americans que, al llarg del segle XX, van aconseguir redefinir la identitat i enriquir el potencial de la fotografía com a mitjà artístic.

Sala Fundació Mapfre

Adreça:
C Diputació, 250
:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08007
Població:
Barcelona
On
Sala Fundació Mapfre
Quan
Del 19/02/2018 al 13/05/2018.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any