"Game of Thrones: The Touring Exhibition"

Data final aproximada

El Museu Marítim de Barcelona ofereix l’estrena mundial d’aquesta exposició itinerant que permet als fans de la sèrie televisiva passejar entre alguns dels paisatges més espectaculars de Ponente i el Més Enllà.

L’exposició combina entorns immersius, espais interactius i contingut multimèdia perquè els visitants gaudeixin d’una experiència única.

A més d’atrezzo, decorats, vestuari i objectes —com armes i armadures— utilitzats a la sèrie, els fans de Game of Thrones poden passejar entre els paisatges hivernals del Nord, el Camí Reial envoltat d’arbres, els escenaris del Desembarcament del Rei, la ciutat conquerida de Meereen, la misteriosa casa de Blanc i Negre o les glaçades terres de Més enllà del Mur.

L’emblemàtic Salón del Tron de Ferro, seu del poder dels habitants de Ponent, és un altre dels escenaris espectaculars que el públic pot visitar a l’exposició.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu Marítim de Barcelona.


"Game Of Thrones: The Touring Exhibition" donarà l´oportunitat a fans de tot el món de passejar per Poniente i per les terres del Más Allá.

Inspirada en la popular sèrie "Game Of Thrones" d'HBO, i formada per imatges impressionants i objectes fascinants, a l´exposició els fans caminaran pel centre de Los Siete Reinos per veure en primera persona attrezzo, vestuari, objectes i decorats originals de la sèrie.

Gràcies a una combinació única d´entorns immersius, espais interactius i contingut multimèdia, els visitants podran gaudir de les mítiques terres de Poniente i Essos, i reviure els judicis i les tribulacions dels nobles i del poble, que lluiten per sobreviure a l´ombra del Trono de Hierro.

Els visitants de l´exposició podran veure vestuari, attrezzo, armes i armadures utilitzats a la sèrie, i descobrir zones de l´exposició de temàtica dinàmica que representen diferents indrets:
- Els paisatges hivernals del Norte
- El Camino Real envoltat d´arbres
- Els majestuosos escenaris de Desembarco del Rey
- La ciutat conquerida de Meereen amb els seus quarters de guerrers Inmaculados i els fidels de la Casa Targaryen
- Escenaris emblemàtics de la misteriosa Casa de Blanco y Negro
- Les glaçades terres de Más allá del Muro
- L´espectacular peça central de l´emblemàtic Salón del Trono de Hierro, on els visitants podran visitar la seu del poder de los habitantes de Poniente en tot el seu esplendor.

Museu Marítim de Barcelona

Adreça:
Av Drassanes, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Museu Marítim de Barcelona
Quan
Del 28/10/2017 al 11/03/2018.

Web

Web venda d'entrades:
gameofthronesexhibition.es
Web venda d'entrades:
www.ticketea.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any