Exposició i Fòrum de les empreses instal·ladores i noves tecnologies "Efintec"

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fira Barcelona.


EFINTEC té per objectiu reunir a tots els professionals de la instal·lació i la distribució dels sectors de l'energia, electricitat, telecomunicacions, climatització, gas, refrigeració, fontaneria i, en general, tecnologies i instal·lacions intel·ligents i connectades. La finalitat d´EFINEC és la d'intercanviar experiències i novetats amb els seus proveïdors i professionals, oferint també el suport tècnic necessari sobre les marques i productes que lideren el mercat.

En aquests moments de gran dinamisme del sector, EFINTEC busca ser el referent idoni per connectar amb aquestes tecnologies i tendències tradicionals i d'avantguarda, posant a l'abast de les empreses instal·ladores professionals tota la informació i documentació necessària per a la satisfactòria realització del seu treball, que ara, més que mai, connecta amb una nova realitat. Per això, incidirà en el dinamisme i els temes actuals que més afecten el sector.

En aquesta primera edició, el certamen uneix al major i més important elenc d'empreses del mercat, referents totes elles a nivell nacional i internacional, i experts en rendibilitzar, amb la seva oferta i solucions, la gestió de les empreses d'instal·lacions.

- A QUI VA DIRIGIT EFINTEC
A totes les empreses instal·ladores, distribuïdors-magatzemistes dels diferents sectors, així com a tots els professionals del manteniment.

- QUÈ SECTORS PARTICIPEN EN EFINTEC
Elèctric
Telecomunicacions
Domòtica
Climatització
Fontaneria
Gas
Rehabilitació d'habitatges i edificis
Energies Renovables
Noves Tecnologies

Fira Barcelona

Adreça:
Av Reina Maria Cristina, 2*16
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Fira Barcelona
Quan
Del 03/10/2018 al 04/10/2018.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any