FAMA 2018

La Fira d’Art Modern i Antic (FAMA) de Barcelona ofereix l’oportunitat de descobrir el patrimoni cultural que s’amaga a les galeries d’art de tot l’Estat. Amb la quarta edició, la fira torna a les Reials Drassanes de Barcelona per mostrar més de cinc mil anys d’història a través de l’art i les antiguitats que presentaran una trentena d’expositors.

FAMA 2018 és una plataforma per a antiquaris i galeristes. El seu objectiu és dinamitzar el mercat de l’art i difondre el patrimoni cultural de les galeries.

Més informació en el següent enllaç.

Horaris


Del 28 de febrer al 4 de març de 2018, les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d´història a través de l´art i les antiguitats que presentaran els prop de trenta d´expositors de tot l´Estat que assistiran a FAMA.

FAMA 2018 tornarà a ser una excel.lent plataforma per antiquaris i galeristes de tot l´estat i una oportunitat per a professionals del sector i aficionats. El nostre objectiu és contribuir a la dinamització del mercat de l´art i difondre el gran patrimoni cultural que s´amaga a les galeries de tot el país.

Reials Drassanes de Barcelona

Adreça:
Av Drassanes, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Reials Drassanes de Barcelona
Quan
Del 28/02/2018 al 03/03/2018.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any