FemArt 2017: Exposició Mostra d'Art de Dones 'Il·limitades'. 'Poemari íntim de vida il·lustrada' de Marta de los Pájaros

Inauguració el dia 16 de març a les 19 h. i cloenda el 23 d'abril a les 19 h.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Ca la Dona.
Se celebra a:
Ca la Dona.


La Mostra vol oferir un espai de visibilització, relació i promoció de dones artistes. Hi tenen cabuda les diferents expressions artístiques: pintura, fotografia, escultura, vídeo, instal.lació, gravat... A més, vol ser un espai de participació, debat i reflexió teòrica sobre l´art des d´una perspectiva feminista.

Una mostra intimista i transgressora de collages i poemes de Marta de los Pájaros, l'artista guanyadora de l'edició FemArt 2017 "Il·limitades".

Marta de los Pájaros, presenta amb Poemari íntim de vida il·lustrada, una experiència artística complexa on imatge i text s´entrellacen per evidenciar la seva il·limitada capacitat de relació, per sobre de tota dicotomia establerta.

L´exposició es compromet amb l´absència de límits d´allò real que ens envolta i que tractem d´esbrinar i acariciar, quotidianament, amb les paraules i les imatges. En sentit foucaultià, l´obra esdevé una superfície d´inscripció on allò no-amagat segueix essent invisible. Aquesta superfície, aquesta pell permeable on és realitza la relació entre obra i espectadores, no és contrària a la profunditat, és precisament presència profunda.

L´artista ens confessa que l´obra és fruit d´un record, d´un acte de memòria que, en paraules de Montserrat Roig, esdevé "l´acte d´amor més gran que hi ha".

Ca la Dona

Adreça:
C Ripoll, 25
:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Ca la Dona
Quan
Del 16/03/2018 al 23/04/2018.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any