Festival Llimonades al barri Gòtic

Cada estiu, el barri Gòtic s’omple d’activitats amb el festival d’estiu Llimonades, que organitza el Centre Cívic Pati Llimona. Es tracta d’una oferta cultural i ludicofestiva que va néixer amb l’objectiu de dinamitzar les places i els patis del Gòtic, tot convidant els veïns i les veïnes a viure el barri d’una manera diferent.

Durant el mes de juliol hi trobareu tot tipus d’activitats: concerts, exposicions, cinema, circ, esports… Un dels clàssics del Llimonades és el cinema a la fresca a la plaça de Sant Just, que enguany programa els clàssics Rebelde sin causa, de Nicholas Ray, i Amarcord, de Federico Fellini. També són conegudes les exposicions fotogràfiques, tant de professionals com d’alumnes de diferents centres, així com activitats i tallers relacionats amb aquest tema.

A les activitats de barri, destaca un San Fermín molt particular, un campionat de futbolí o un del joc de taula Catan.

El festival s’inaugura el 28 de juny a les 19.30 h al Pati d’en Llimona, i s’allargarà fins al 20 de juliol. La major part de les activitats són gratuïtes.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Pati Llimona.
Organitzat per:
Centre Cívic Pati Llimona.


T'oferim una nit de poesia, música i dansa amb dues propostes d'allò més interessant.

A les 19.30 h: "Elisabetta". A càrrec de: Cia. Dell'Anima.

Elisabetta Premazore va ser el gran amor del compositor italià Giuseppe Tartini. Una fosca història explicada a través de la dansa, la música i el text (basat en la novel·la d'Ernesto Pérez Zuñiga La fuga del maestro Tartini).

"Elisabetta" és un espectacle interdisciplinar on veurem com balla un violí i com toca una ballarina; com la dansa ens explica el que la paraula ha insinuat i com la música ens fa viure els sentiments dels quals parla la història. Un projecte fort, subtil i femení; un punt meravellós on s'han trobat els moviments d'ara i la música d'abans.

A les 20 h: "Tangos de la Resistència". A càrrec de: Sandra Rehder (veu) i Gustavo Battaglia (guitarra)

"Tangos de la Resistència" presenta una magnífica selecció de tangos i milongas d'autors com Eladia Blázquez, Raúl Carnota, Carlos Gardel, Cátulo Castillo, Aníbal Troilo, Enrique Cadícamo, Edmundo Rivero, entre d'altres. Una proposta acompanyada per poemes propis i de León Felipe, Atahualpa Yupanqui, Roberto Juarroz, Jorge Boccanera, Hugo Mujica, Armando Tejada Gómez i Juan López, entre d'altres.

Centre Cívic Pati Llimona

Adreça:
C Regomir, 3
:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Pati Llimona
Quan
19/07/2018

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any