Exposició 'Francesc Esteve, el valor de la mirada'

Horaris


L'IEFC presenta l'exposició Francesc Esteve, el valor de la mirada, un recull de fotografies significatives de Barcelona i la seva àrea metropolitana fetes entre els anys 50 i 60 del segle XX. La mostra és representativa dels principis argumentals i estètics d´un autor que va desenvolupar com a propis dins de la tendència de la seva època; uns documents fotogràfics que formen part de la nostra memòria col·lectiva.

L'exposició es complementa amb l'adaptació en format audiovisual de la seva sèrie fotogràfica titulada Oda, de 2017. Aquesta obra està composta per fotografies realitzades en diferents èpoques, des dels anys 40 fins a l'actualitat, que adapten en poema L'oda infinita de Joan Maragall.

Amb aquesta mostra, l´IEFC dóna reconeixement i projecció a una de les autories fotogràfiques que han establert i assentat el curs de la nostra cultura fotogràfica i que, per diverses raons, no han rebut la divulgació merescuda, com és el cas del fotògraf sabadellenc Francesc Esteve i Soley (1932).

Institut d'Estudis Fotogràfics Catalunya

Adreça:
C Comte d'Urgell, 187
:
Eixample
Barri:
La Nova Esquerra de l'Eixample
Codi postal:
08036
Població:
Barcelona
On
Institut d'Estudis Fotogràfics Catalunya
Quan
Del 30/01/2018 al 16/03/2018.

Web

Web:
www.iefc.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any