Future Islands

La banda nord-americana Future Islands aterra al Poble Espanyol el 16 de juliol amb el seu últim treball sota el braç, The fair field (2017). La banda de Baltimore, Maryland, demostrarà que no abaixa la guàrdia i que segueix perfeccionant el seu estil inconfusible, tant en disc com sobre l’escenari. El concert forma part del Festival Guitar Bcn 2018.

Future Islands són un dels referents del synth pop al segle XXI.  Tot i que beuen de les línies de baix de New Order, el carisma del seu cantant, Samuel T. Gerring, i la seva capacitat per facturar hits l’un rere l’altre els ha donat un estil absolutament personal.

Horaris

Altres

Es venen les entrades a:
Poble Espanyol de Montjuïc.
Se celebra a:
Poble Espanyol de Montjuïc.


Punyents i accessibles a la vegada, combinant l'elegància amb un directe denolidor, "Future Islands" s'han convertit en un dels grans referents del synth pop al segle XXI. Els de Baltimore, Maryland, beuen de les línies de baix de "New Order", però el carisma del seu cantant Samuel T. Gerring i la seva capacitat per facturar hits un darrere l'altre els ha convertit en una cosa completament nova. El seu quart disc, "Singles" (2014), els va catapultar a la fama, i és que cançons com "Sasons" (Waiting on you), resulten absolutament irresistibles. Ara, amb el recent "The fair field" (2017), el grup demostra que no abaixa la guàrdia i que segueix perfeccionant el seu estil inconfusible, tant en disc com sobre l'escenari.

Poble Espanyol de Montjuïc

Adreça:
Av Francesc Ferrer Guàrdia, 13
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Poble Espanyol de Montjuïc
Quan
16/07/2018

Web

Web:
www.poble-espanyol.com
Web venda d'entrades:
www.theproject.es
Web venda d'entrades:
www.guitarbcn.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any