Gideonsson/Londré: "Soc vertical"

Lisa Gideonsson i Gustaf Londré són dos artistes visuals suecs que des del 2009 treballen com a parella artística amb el nom de Gideonsson/Londré. El projecte que presenten per a l’Espai 13 de la Fundació Joan Miró explora la idea de verticalitat i els efectes físics i psicològics que experimenta l’ésser humà en altituds molt elevades.

Gideonsson i Londré analitzen com aquest conjunt de sensacions corporals estimulen o potencien estats físics i mentals d’aïllament i introspecció. I relacionen aquests efectes amb la tradició ascètica i amb certes formes d’espiritualitat que s’han desenvolupat històricament en zones d’alta muntanya.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fundació Joan Miró.


Lisa Gideonsson i Gustaf Londré són dos artistes visuals suecs que des del 2009 treballen com a parella artística amb el nom de Gideonsson / Londré. Sovint el seu treball té una dimensió performativa i parteix de la investigació a l'entorn de qüestions vinculades amb la temporalitat, amb els cossos i amb l'espai natural, així com sobre la relació entre tots aquests elements. Per a l'Espai 13 de la Fundació Joan Miró preparen un projecte que explora la idea de verticalitat i els efectes, tant físics com psicològics, que experimenta l'ésser humà en altituds molt elevades, i com aquest conjunt de sensacions corporals estimulen o potencien estats físics i mentals de d'aïllament i introspecció. També posen en relació aquests efectes amb la tradició ascètica i amb certes formes d'espiritualitat que s'han desenvolupat històricament en zones d'alta muntanya, i que han plantejat una vida de segregació i reclusió.

Fundació Joan Miró

Adreça:
Av Miramar, 1
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Fundació Joan Miró
Quan
Del 29/06/2018 al 11/09/2018.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any