Grades obertes al Canòdrom

Els dissabtes 19 i 26 de maig podeu gaudir de la nova edició de les Matinals de Grades Obertes al Canòdrom, una iniciativa promoguda pel Districte de Sant Andreu. A l’edició de primavera, trobareu circ, gastronomia, horts urbans, música, dansa, actuacions i intervencions artístiques per a públics de totes les edats.

Les Matinals de Grades Obertes comencen dissabte, 19 de maig, a les 12. 00 hores amb un gronxador màgic i una mostra de cuina artística multicultural.
Aquesta iniciativa està coordinada i produïda per Coterrats, que busca crear una barreja divertida entre llenguatges culturals per reunir artistes i públic en dinàmiques col·lectives de cocreació ciutadana.

Més informació aquí.

Horaris


Les activitats apleguen circ, gastronomia, horts urbans, música, dansa, performance i intervencions artístiques amb la participació d´un públic de totes les edats.

Les Matinals de Grades Obertes estan coordinades i produïdes per Coterrats, que busca una mescla divertida entre llenguatges culturals per reunir artistes i públic en dinàmiques col·lectives de cocreació ciutadana.

Canòdrom Parc de Recerca Creativa

Adreça:
C Concepción Arenal, 165
:
Sant Andreu
Barri:
El Congrés i els Indians
Codi postal:
08027
Població:
Barcelona
On
Canòdrom Parc de Recerca Creativa
Quan
Del 19/05/2018 al 26/05/2018.

Web

Web:
canodrom.com

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any