‘Los saxofonistas salvajes’, de Dani Nel·lo

El Grec fa escala a la Sala Jamboree amb dues nits de ritme trepidant servides per set músics de primera. El 27 i el 29 de juliol, Dani Nel·lo hi presentarà Los saxofonistas salvajes, el projecte amb què recupera la veu dels músics que a partir dels anys cinquanta van redefinir el paper del saxo en la música popular, amb un llenguatge visceral i subversiu.

El saxo tenor va ser la base del rhythm-and-blues i del primer rock-and-roll. Nel·lo versiona en aquest àlbum alguns dels seus referents, com Arnett Cobb, Nobble Watts o Red Prysock. A l’escenari l’acompanyen Pere Miró (saxo baríton), Dani Baraldés i Héctor Martín (guitarres), Matías Míguez (baix), Anton Jarl (bateria) i Albert Sabater (percussió).

Horaris

Altres

Se celebra a:
Jamboree.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Jamboree. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona


El Jamboree es prepara per tremolar durant dues nits amb el so de "Los saxofonistas salvajes", el projecte de Dani Nel·lo que recull la veu dels músics que a partir dels anys cinquanta van redefinir el paper del saxo en la música popular amb un llenguatge visceral i subversiu. El saxo tenor va ser la pedra angular sobre la qual es va construir el rhythm-and-blues i el primer rock and roll.

Nel·lo versiona en aquest àlbum de catorze temes alguns dels seus referents, com Arnett Cobb, Nobble Watts o Red Prysock. Una nit de ritme trepidant servida per set músics de primera.

Jamboree

Adreça:
Pl Reial, 17
:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Jamboree
Quan
Del 27/07/2018 al 29/07/2018.

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any