"Grec'18" Festival de Barcelona - Grec Ciutat: Concert "R+R = Now" , dins el 50è Voll - Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona

Horaris

Altres

Es venen les entrades a:
Barts, Barcelona on Stage. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona
Se celebra a:
Barts, Barcelona on Stage.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambles (grups i Last Minute).


Quan Robert Glasper va debutar al Festival Internacional de Jazz de Barcelona, l'any 2005, algú va vaticinar que faria història. I, efectivament, Glasper s'ha convertit en una de les peces cabdals del jazz contemporani, tot i que de vegades sigui una figura controvertida.

El pianista torna ara amb un sextet únic (diuen que aquesta és la seva primera i última gira) anomenat "R+R = NOW", una referència a Nina Simone i el seu credo: un artista ha de reflectir el seu temps, i respondre-hi, d'aquí les dues "R" de "R+R=NOW". Amb Terrace Martin als saxos i als teclats, Christian Scott a la trompeta, Derrick Hodge al baix, Justin Tyson a la bateria i Taylor McFerrin a les veus, teclats i electrònica, i Glasper al piano i teclats, la formació vol explicar la història des d´un punt de vista comunitari i inquiet, obert a totes les formes musicals més enllà de les etiquetes.

Barts, Barcelona on Stage

Adreça:
Av Paral.lel, 62
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Barts, Barcelona on Stage
Quan
24/07/2018

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any