"Grec'18" Festival de Barcelona - Grec Ciutat: Concert "Snarky Puppy" , dins el 50è Voll - Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona

Horaris

Altres

Se celebra a:
Barts, Barcelona on Stage.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambles (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Barts, Barcelona on Stage. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.


L'any 2003, davant només 21 espectadors, va debutar una banda amb esperit de col·lectiu musical per la qual han passat desenes de músics.

Molts s'han convertit en figures del jazz contemporani, com ara Cory Henry, que precisament protagonitza un altre dels concerts del Grec 2018.

Els "Snarky Puppy" fan una música contemporània que beu de múltiples fonts i que, com diuen ells mateixos, es caracteritza per «l'alegria de tocar junts dins d'un esperit d'impuls perpetu per créixer creativament». Més enllà de les etiquetes, "Snarky Puppy" és alegria, risc, l'apoteosi de la creació col·lectiva.

Barts, Barcelona on Stage

Adreça:
Av Paral.lel, 62
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Barts, Barcelona on Stage
Quan
06/07/2018

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any