Una nit amb Pat Metheny

El Festival Internacional de Jazz de Barcelona celebra enguany el seu cinquantè aniversari amb un concert del guitarrista Pat Metheny al Grec Festival de Barcelona. Metheny (1954) és un mite de la guitarra que va enllaçar la modernitat amb el jazz, el swing i el blues més tradicionals. Al llarg de la seva carrera, ha investigat el potencial de la improvisació i del so de la seva guitarra, portant-los més enllà del jazz, fins a territoris del rock, el pop o, fins i tot, la música contemporània.

El músic actua al Grec acompanyat de dos nous valors de la interpretació: el pianista britànic Gwilym Simcock i la contrabaixista de procedència malàisia Linda May Han Oh. També hi serà el bateria mexicà Antonio Sánchez, conegut com a compositor de la banda sonora del film Birdman.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Grec.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Teatre Grec. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona


El Festival Internacional de Jazz de Barcelona arriba enguany a l´edició número cinquanta i ho celebra portant al Grec Festival de Barcelona un dels guitarristes de jazz més prestigiosos de la seva generació.

Convertit en un mite de la guitarra, Metheny passa pel Grec amb dos nous valors de la interpretació: el pianista britànic Gwilym Simcock i la contrabaixista de procedència malàisia Linda May Han Oh. Completa la formació un músic que ja fa més de 16 anys que col·labora amb Metheny, el bateria mexicà Antonio Sánchez, especialment conegut com a compositor de la banda sonora del film "Birdman".

Teatre Grec

Adreça:
Pg Santa Madrona, 36
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Teatre Grec
Quan
07/07/2018

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any