‘El poema de Guilgamesh, rei d’Uruk’

Entre el Tigris i l’Eufrates va néixer una de les històries més antigues del món, l’epopeia sumèria que recrea les vivències de Guilgamesh, rei de la ciutat d’Uruk. El poema de Guilgamesh parla d’un home que va voler desafiar la mort i va somiar la immortalitat, i conté algunes de les històries més populars del món occidental, com ara el cèlebre episodi del diluvi universal.

Oriol Broggi, director artístic de La Perla 29, inaugura el Grec 2018 amb un muntatge de gran format a partir d’aquesta obra, que promet transportar l’escenari del Teatre Grec als primers moments de la nostra civilització.

L’obra està interpretada per Màrcia Cisteró, Toni Gomila, Sergi Torrecilla, David Vert i Ernest Villegas, amb coreografia de Marina Mascarell.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona
Se celebra a:
Teatre Grec.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Teatre Grec. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.


Posats a explicar històries... expliquem-ne una de les més antigues del món! És el propòsit d´un director teatral que s'estrena dirigint al Teatre Grec i que ho fa amb el muntatge que obrirà l´edició d´enguany del festival.

És la història d'un home que va voler desafiar la mort i va somiar amb la immortalitat. Però aquesta història d´amistat i de descens als inferns que ha passat per tantes mans, que té tantes versions i que ha estat explicada per tantes boques i en tantes llengües diferents no té una única versió veritable, sinó moltes.

Direcció i espai: Oriol Broggi.
Versió: Jeroni Rubió Rodon. Amb la col·laboració especial de: Marina Mascarell, coreògrafa.
Interpretació: Màrcia Cisteró, Toni Gomila, Clara Segura, Lluís Soler, Sergi Torrecilla, David Vert, Ramon Vila, Ernest Villegas.
Interpretació musical: Yannis Papaioannou.
També hi participaran un cor d´actors i actrius afins a "La Perla 29 "i un cavall.
Vestuari: Daphna Muntz.
Il·luminació: Quico Guitérrez (A.A.I.).
Vídeo: Francesc Isern.
So: Damien Bazin.
Ajudantia d´escenografia: Josep Iglesias.
Ajudantia de direcció: Carles Algué.
Dibuix del cartell: Clara de Ramon.

Teatre Grec

Adreça:
Pg Santa Madrona, 36
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Teatre Grec
Quan
Del 02/07/2018 al 04/07/2018.

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any