‘L’assaig’, de Milo Rau

El director suís Milo Rau i la companyia International Institute of Political Murder fa quinze anys que traslladen la violència i els esdeveniments traumàtics a l’escenari. El seu teatre documental posa l’accent en episodis especialment violents de la història de la humanitat (el genocidi ruandès del 1994, el terrorisme que sacseja la vella Europa…) i investiga la manera de posar-los en escena.

Ara ho fan amb una peça que pren la forma d’un joc de crims al·legòric, on es pregunta què origina un crim, quin grau de culpabilitat té el col·lectiu en un acte criminal i quin paper hi tenen els espectadors.

El director i la companyia ja es van presentar al Grec amb Hate Radio (2013) i The Civil Wars (2015).

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Lliure.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambles (grups i Last Minute).
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona


Espectacle en neerlandès i francès amb sobretitulació en català.

Un director i una companyia que fa quinze anys que traslladen a l'escenari la violència i els esdeveniments traumàtics presenten una peça que pren la forma d'un joc de crims al·legòric. Obren així un cicle de produccions amb el teatre com a tema.

En aquesta nova proposta, el director suís Milo Rau i el seu International Institute of Political Murder s'acosten a la tragèdia mitjançant una mena de joc criminològic i es pregunta què origina un crim, quin grau de culpabilitat té el col·lectiu en un acte criminal i quin paper hi duen a terme els espectadors... Pèrdua i dolor, mentida i veritat, crueltat i terror... Sis actors professionals i aficionats s'endinsen en les zones més fosques de la vida i del teatre i porten a escena un crim brutal, en un muntatge que es vol erigir en manifest per a un teatre democràtic basat en la realitat.

Teatre Lliure

Adreça:
Pg Santa Madrona, 40*46
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Teatre Lliure
Quan
Del 29/07/2018 al 30/07/2018.

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any