"Grec'18" Festival de Barcelona - L'Antic Teatre, al Grec: Espectacle "Rebomboris"

Horaris

Altres

Se celebra a:
Espai Francesca Bonnemaison.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambles (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Espai Francesca Bonnemaison. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona


Espectacle resultant del projecte artístic comunitari "Xarxa de cures, ahir i avui", realitzat als barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, vinculat al programa "ARTiPART" i impulsat per Barcelona Districte Cultural – (Institut de Cultura – Ajuntament de Barcelona).

Un projecte sobre les tasques de cura al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, part d´una extensa xarxa de cures compartides i suport mutu entre dones que ja va existir al barri i que recupera en les seves investigacions la historiadora Isabel Segura. A partir de les dones que van viure a la Barcelona preindustrial, però també de les dones d'avui, l´espectacle explora com s'han anat reconfigurant aquestes xarxes per prendre-li el pols al lloc que ocupen les cures a les societats capitalistes i patriarcals. Inspira el muntatge, una proposta escènica col·laborativa, el concepte de rebombori, de moviments de revolta amb els quals les dones han lluitat per mantenir la vida i per exigir les condicions materials d´existència per a elles i les seves comunitats.

Espai Francesca Bonnemaison

Adreça:
C Sant Pere Més Baix, 7
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Espai Francesca Bonnemaison
Quan
Del 26/07/2018 al 27/07/2018.

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any