"Grec'18" Festival de Barcelona - L'Antic Teatre, al Grec: Teatre "La realidad" , a càrrec de la companyia "Los Torreznos"

Horaris

Altres

Se celebra a:
Antic Teatre - Espai de Creació.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambles (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Antic Teatre - Espai de Creació. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona


Com es pot manipular la nostra visió de la realitat? S´ho pregunten Jaime Vallaure i Rafael Lamata, els dos integrants del col·lectiu escènic "Los Torreznos", dedicat a treballar la performance utilitzant l´humor des d´una perspectiva conceptual amb el mínim d´elements, que habitualment són el cos i la paraula.

Els autors ens plantegen un joc escènic que es presenta a Catalunya per primera vegada i en el qual estem convidats a analitzar on som com a espectadors i on són els actors, a pensar en el que estem veient i a fixar-nos en els elements als quals concedim més atenció, adonant-nos de per què els considerem importants... Accions diverses ens permetran distingir entre la mirada objectiva i la subjectiva, i ens faran entendre quins factors indueixen a una lectura o altra del que tenim davant dels ulls.

Antic Teatre - Espai de Creació

Adreça:
C Verdaguer i Callís, 12
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Antic Teatre - Espai de Creació
Quan
Del 19/07/2018 al 20/07/2018.

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any