Grec en Família

El Teatre Grec i els seus jardins seran l’escenari d’una festa adreçada a les famílies el 21 de juliol. Els pares i els infants hi podran passar una tarda sencera gaudint d’espectacles, escoltant música i participant en jocs i tallers, en una proposta en què col·laboren tres festivals dedicats als nens i les nenes.

Durant tota la tarda, es podrà recórrer el recinte i descobrir-ne les diverses zones, amb espais de descoberta i joc (Terra de Gegants, dels Efímer, o Sonàrium, d’El Pájaro Carpintero), a més d’un seguit d’instal·lacions que conviden els participants a gaudir de la literatura mitjançant el joc i la imaginació.

Músics i actors com Roleguita i Boquerón, Pep López o Natxo Tarrés & The Wireless, o bé la insòlita proposta Micro-Shakespeare, en què la companyia Laitrum converteix en miniatures per a teatre d’objectes les obres del dramaturg anglès, serviran de preludi als concerts que portaran a l’escenari del Teatre Grec The Pinker Tones, Xiula i l’espectacle Reggae per xics, de The Penguins.

Als petits artistes els espera també en Blanko, el personatge immaculat que representa JOHNman i que, després de passar per les mans dels nens i les nenes, quedarà ben acolorit…

Horaris

Altres

Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona
Se celebra a:
Teatre Grec.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.
Es venen les entrades a:
Teatre Grec. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici.


La canalla és la destinatària principal de les activitats que s'organitzen a la festa familiar que el Grec Festival de Barcelona ha preparat enguany amb la complicitat de tot de companyies i artistes, però ja veureu que fins i tot els adults que s´acostin amb ells al Teatre Grec i els jardins que envolten aquest escenari s´ho passen d´allò més bé.

Podreu recórrer el recinte durant tota la tarda i descobrir les diverses zones amb espais de descoberta i joc ("Terra de gegants", dels Efímer o "Sonàrium", d´El Pájaro Carpintero), a més d'un seguit d´instal·lacions que conviden els participants a gaudir de la literatura mitjançant el joc i la imaginació. Músics i actors com Roleguita i Boquerón, Pep López o Natxo Tarrés & The Wireless, o bé la insòlita proposta "Micro-Shakespeare", en la qual la companyia Laitrum converteix en miniatures per a teatre d´objectes les obres del dramaturg anglès, que serviran de preludi a tot de concerts que portaran a l´escenari del Teatre Grec "The Pinker Tones", "Xiul"a i l´espectacle de "The Penguins Reggae per xics". Us agrada pintar? Doncs hauríeu de conèixer en "Blanko", el personatge immaculat que representa JOHNman i que potser després de passar per les vostres mans guanyarà una mica de color...

Són algunes de les moltes activitats i espectacles d´una festa per a tots els públics que convertirà el recinte del Teatre Grec en un petit paradís per als nens i nenes de la ciutat. La festa és fruit de la col·laboració entre el Grec i tres festivals adreçats al públic de talla menuda: el FLIC (Festival de literatures i arts infantil i juvenil), el festival de música per a nens i nenes Petits Camaleons i el festival d'arts escèniques El més petit de tots. Us ho perdreu?

Teatre Grec

Adreça:
Pg Santa Madrona, 36
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Teatre Grec
Quan
21/07/2018

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any