Guitar BCN 2018

Bob Dylan i Ringo Starr són els caps de cartell d’aquest festival, que comença el gener i s’allarga fins al juny. Durant aquests mesos passaran per Barcelona artistes com Joe Satriani, John Petrucci i Uli Jon Roth —G3— o els Stick Men de Tony Levin, Pat Mastelotto i Markus Reuter.

En aquesta edició també hi actuaran Benjamin Clementine, Jorge Drexler, Juanito Makandé, Rosalía i Raül Refree, Maria Arnal i Marcel Bagés, Rosario o India Martínez.

La Sala Barts serà un dels punts neuràlgics del festival. Pel seu escenari principal passaran Deacon Blue, Asaf Avidan, Angel Olsen, Wim Mertens, El Kanka i El Niño de Elche. I el Barts Club oferirà les propostes independents en petit format de Joan Queralt i The Seasicks, Miquel Vilella i Sr. Canario.

Podeu consultar tota la programació del festival en aquest enllaç.

Altres

Se celebra a:
Barts, Barcelona on Stage.
Se celebra a:
Bikini Barcelona.
Se celebra a:
Razzmatazz.
Se celebra a:
Palau Sant Jordi.
Se celebra a:
Luz de Gas.
Se celebra a:
Poble Espanyol de Montjuïc.
Se celebra a:
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

El Guitar Bcn 2018 ja és una realitat i presenta una programació estel·lar que es perfila com la millor fins al moment.

Al cartell hi trobem autèntiques llegendes com Bob Dylan o Ringo Starr, i també astres del virtuosisme del nivell de Joe Satriani, John Petrucci i Uli Jon Roth -G3- o els Stick Men de Tony Levin, Pat Mastelotto i Markus Reuter. En el seu caràcter global, la llista proposa concerts per a tots, des del preciosisme de Rosalia & Raül Refree i Maria Arnal i Marcel Bagés a la rumba de Rosario o el pop d´India Martínez. Altres noms de gran interès com Benjamin Clementine, Jorge Drexler, Juanito Makandé, Susanne Sundfør, Pau Vallver i Jose Ignacio Lapido també se sumen a la festa.

La sala BARTS torna a ser un dels epicentres del festival, amb una suggerent programació: Deacon Blue, Asaf Avidan, Ángel Olsen, Wim Mertens, El Kanka i el Niño de Elche passaran per la sala del Paral·lel a la primavera. D´altra banda, el BARTS Club acollirà propostes indies per degustar en petit format: Joan Queralt & The Seasicks, Miquel Vilella i Sr. Canario.

Diversos espais de la ciutat

Població:
Barcelona
On
Diversos espais de la ciutat
Quan
Del 27/01/2018 al 26/06/2018.

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any