Itinerari cultural 'Faraó. Rei d'Egipte'

Horaris

Altres

Inscripcions a:
Centre Cultural Albareda. A partir de l'11 de juny, de dilluns a divendres, de 9.15 a 13.45h i de 16.15 a 21h. Dissabtes de 16.15 a 21h.
Se celebra a:
CaixaForum Centre Social i Cultural.
Inscripcions a:
Centre Cívic El Sortidor. A partir de l'11 de juny, de dilluns a divendres, de 10 a 14h i de 17 a 21h.


Una oportunitat per veure de prop una selecció magnífica de peces procedents del British Museum i conèixer els detalls de la vida dels faraons, amb objectes i històries que, al mateix temps, expliquen el poder reial i la vida a l'antic Egipte.
Rere les imatges i els objectes de l'antic Egipte que han arribat fins als nostres dies s'amaga la realitat d'un imperi que ha fascinat l'home al llarg de la història. "Faraó. Rei d'Egipte" presenta aquests objectes per explicar la vida en aquells temps i presta una atenció especial a diferents aspectes del monarca egipci, com ara el caràcter diví dels faraons, la simbologia de les vestimentes i les joies, la religiositat, els rituals, l'organització administrativa del país, les guerres expansives i de protecció i, per descomptat, la vida de palau.
Més de cent cinquanta peces de la col·lecció del British Museum formen part d'aquesta exposició, entre les quals destaquen diferents treballs d'orfebreria, estàtues monumentals i preciosos relleus de temples que acosten el visitant a la vida reial i de poder de l'antic Egipte. 

A càrrec de CaixaForum Barcelona.

CaixaForum Centre Social i Cultural

Adreça:
Av Francesc Ferrer Guàrdia, 6*8
:
Sants-Montjuïc
Barri:
La Font de la Guatlla
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
CaixaForum Centre Social i Cultural
Quan
22/07/2018

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any