"La bellesa de l'univers"

La contemplació del cel nocturn, a ull nu o amb l’ajut de telescopis, és una de les experiències més intenses i gratificants que podem tenir. La bellesa dels astres fascina a tothom i és una font inesgotable d’inspiració. Sota el títol genèric de “La bellesa de l’univers”, CosmoCaixa presenta dues visions singulars del cosmos: “Anys llum” i “Altres mons”.

“Anys llum”, obra de la reconeguda artista catalana Eugènia Balcells, convida a explorar l’espai, el temps i les intimitats de la matèria per mitjà de la llum, la nostra principal font d’informació.

I amb “Altres mons”, el fotògraf i cineasta nord-americà Michael Benson mostra la increïble diversitat dels mons que constitueixen el nostre sistema solar, gràcies a una col·lecció de fotografies espectaculars obtingudes per la NASA i tractades per l’autor.

Horaris

Altres

Se celebra a:
CosmoCaixa Barcelona.
Es venen les entrades a:
CosmoCaixa Barcelona.


La contemplació del cel nocturn, ja sigui a ull nu o amb l'ajut de telescopis, és una de les experiències més intenses i gratificants que podem dur a terme. La bellesa dels astres fascina a grans i a petits per igual, i es una font inesgotable d'inspiració. Sota el títol genèric de "La Bellesa de l'Univers", presentem dues visions singulars del Cosmos: "Anys Llum" i "Altres Mons".

"Anys Llum", obra de la reconeguda artista catalana Eugènia Balcells, ens convida a explorar l'espai, el temps i les intimitats de la matèria de la ma de la llum, la nostra principal font d'informació.

I amb "Altres Mons", el fotògraf i cineasta nord-americà Michael Benson ens mostra la increïble diversitat dels mons que constitueixen el nostre Sistema Solar, gracies a una col·lecció de fotografies espectaculars obtingudes per la NASA i tractades per l'autor. Art i ciència combinades en una exposició única i que, de ben segur, no us deixarà indiferents.

CosmoCaixa Barcelona

Adreça:
C Isaac Newton, 26
:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - la Bonanova
Codi postal:
08022
Població:
Barcelona
On
CosmoCaixa Barcelona
Quan
Del 17/03/2018 al 10/06/2018.

Web

Web venda d'entrades:
proticketing.com/cosmocaixabarcelona

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any