“La cuina de Picasso”

“La cuina de Picasso” és una exposició que per primer cop aborda el lloc omnipresent que va ocupar la cuina en la trajectòria vital i artística de Pablo Picasso. La mostra presenta prop de dues-centes obres procedents de museus, d’institucions i de col·leccions privades que permeten considerar l’artista des d’una perspectiva nova.

A l’exposició, que es podrà visitar al Museu Picasso des del 25 de maig fins al 30 de setembre, podreu conèixer els restaurants que van marcar la trajectòria de Picasso, com Le Catalan, situat no gaire lluny del seu taller de la Rue des Grands-Augustins; contemplar les seves natures mortes, obres on podreu descobrir la tomaquera que creixia al seu taller o un estofat d’anguiles preparat per la Jacqueline, i conèixer la iconografia i les referències culinàries en l’escriptura poètica i teatral de Picasso. Es tracta, en resum, de reflexionar sobre la cuina com a metàfora de l’acte creatiu.

En la mostra col·labora Ferran Adrià, que establirà un diàleg entre el procés creatiu de Picasso i la creació culinària contemporània.

Trobareu més informació d’aquesta exposició en l’enllaç següent.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu Picasso.


L'exposició té com a eix principal el tema de la cuina en el sentit més ampli, un motiu omnipresent en el conjunt de l´obra de Picasso que s'aborda per primera vegada en aquesta mostra.

Prop de 200 obres procedents de museus, institucions i col·leccions privades d´arreu, presenten un recorregut cronològic per la vida i obra de picasso i ens permeten considerar l´artista des d´una nova perspectiva.

Aquesta exposició s´emmarca dins el projecte «Picasso-Méditerranée», una iniciativa del Museu national Picasso-París.

La mostra compta amb la col·laboració excepcional de Ferran Adrià que establirà un diàleg entre el procés creatiu de Picasso i la creació culinària contemporània.

Museu Picasso

Adreça:
C Montcada, 15*23
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Museu Picasso
Quan
Del 25/05/2018 al 30/09/2018.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any