Les ‘Belgian Rules’ de Jan Fabre

Jan Fabre s’ha guanyat la fama de creador extrem, disposat sempre a tibar la corda al màxim i a plantejar reptes, tant als seus intèrprets com al públic. Amb aquest Belgian Rules que presenta al Grec, ha creat un himne coreogràfic i teatral dedicat a Bèlgica, el seu país.

Durant quatre hores, una quinzena d’intèrprets de diverses nacionalitats mostraran les essències d’un país que és el bressol de la burocràcia europea, que parla tres llengües i que constitueix un estat artificial que el mateix Fabre no dubta a rebatejar com a Absurdistan.

Com a bon belga, Fabre (natural d’Anvers) es riu d’ell mateix i del seu país, una habilitat tan pròpia d’aquest estat com la cervesa, les fanfàrries, les bandes i les agrupacions musicals, l’afició als coloms, les curses ciclistes o les patates fregides.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Lliure.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambles (grups i Last Minute).
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona


Parlem de Bèlgica i parlem, també, de teatre. Són dos dels temes que millor coneix Jan Fabre, un artista que s'ha guanyat fama de creador extrem, sempre disposat a tibar la corda al màxim i a plantejar reptes, tant als seus intèrprets com al públic.

Ho torna a fer ara en una nova mostra del seu talent servida en escena per una quinzena d'intèrprets. Ells s'encarreguen de mostrar davant del públic les essències d'un país que és el bressol de la burocràcia europea, que parla tres llengües i que constitueix un estat artificial que el mateix Fabre no dubta a rebatejar com a "Absurdistan". Ironia i un imaginari visual que no aconsegueix amagar l'artista plàstic que conviu amb el creador escènic són marques de fàbrica d'un espectacle que defensa la pluralitat nacional de Bèlgica i que, més enllà de l'acord o desacord amb les premisses que exposa l'artista, sembla pensat per ser vist en el nostre país i en aquest moment.

Interpretació: Annabelle Chambon, Cédric Charron, Tabitha Cholet, Anny Czupper, Conor Thomas Doherty, Stella Höttler, Ivana Jozic, Gustav Koenigs, Mariateresa Notarangelo, Çigdem Polat, Annabel Reid, Merel Severs, Ursel Tilk, Kasper Vandenberghe i Andrew James Van Ostade.
Concepte i direcció: Jan Fabre.
Autoria: Johan De Boose.
Dramatúrgia: Miet Martens.
Ajudantia de dramatúrgia: Edith Cassiers.
Composició musical: Raymond van het Groenewoud ("Belgian Rules" i "Vlaanderen Boven/Wallonie d´abord") i Andrew Van Ostade (música de festa, paisatges sonors i rap).
Vestuari: Kasia Mielczarek i Jonne Sikkema, Les Ateliers du Théâtre de Liège i Catherine Somers (barrets de Carnestoltes).
Direcció tècnica: André Schneider.
Direcció de producció: Sebastiaan Peeters.
Il·luminació: Wout Janssens.
Tècnics: Randy Tielemans i Kevin Deckers.
So: Howard Heckers.

Teatre Lliure

Adreça:
Pg Santa Madrona, 40*46
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Teatre Lliure
Quan
Del 20/07/2018 al 21/07/2018.

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any