Lídia Pujol al Mercat de les Flors

Amb motiu del centenari del naixement del pensador, teòleg i escriptor Raimon Panikkar, Lídia Pujol li dedica una nova edició de la seva cerimònia poètica i musical Iter Luminis.

En aquesta “cerimònia de la llum”, la cantant i intèrpret, amb una llarga trajectòria en la música tradicional ídix, medieval i popular, posa en relació la història, el patrimoni i la música. Ho fa explorant antigues tradicions musicals en espais patrimonials i amb un lligam directe amb petits productors locals i comunitats humanes.

En aquesta ocasió, amb la direcció musical de Dani Espasa, Pujol mira d’establir un lligam entre l’espiritualitat, l’orientació i la transcendència d’orient i un occident que és matèria, funció i límit, tal com el mateix Panikkar, gran defensor i impulsor del diàleg amb les tradicions i les civilitzacions no occidentals.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambles (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona


En l´any del centenari del naixement del pensador, teòleg i escriptor Raimon Panikkar, la cantant i intèrpret li dedica una nova edició de la cerimònia poètica i musical "Iter Luminis", que ja fa temps que passeja per tot el país.

Sota la direcció musical de Dani Espasa, mira d´establir un lligam entre un orient que identifiquem amb l´espiritualitat, l´orientació i la transcendència i un occident que és matèria, funció i límit. Tot posant en relació cultures, religions, gèneres i èpoques històriques i en diàleg amb autors tan aparentment allunyats com Ramon Llull, Teresa de Jesús o el mateix Panikkar, un pensador que Lídia Pujol, utilitzant paraules de Jacint Verdaguer, redefineix ara com a "poeta i fangador".

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment

Adreça:
Pl Margarida Xirgu, 1
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment
Quan
17/07/2018

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any