‘El llibertí’, al Teatre Poliorama

Espectacle prorrogat

El llibertí és una obra d’Eric-Emmanuel Schmitt, un dels autors francesos contemporanis més llegits i representats del món i autor, entre d’altres, d’El senyor Ibrahim i les flors de l’Alcorà.

L’obra presenta el filòsof francès Diderot allotjat al pavelló de caça del baró d’Holbach, just en el moment de rebre l’encàrrec d’escriure l’article sobre el concepte de moral per a l’Enciclopèdia. Però les quatre dones que l’envolten i el sedueixen dificultaran encara més la tasca de definir un concepte únic. Ho aconseguirà?

Joan Lluís Bozzo dirigeix aquesta divertida comèdia, protagonitzada per Abel Folk i Àngels Gonyalons.

Per a més informació cliqueu aquest enllaç.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Poliorama.
Es venen les entrades a:
Teatre Poliorama. A les taquilles
Es venen les entrades a:
Teatre Victòria. A les taquilles
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.


Torna un dels grans èxits de la cartellera de Barcelona. Una comèdia o vodevil filosòfic sobre l'ètica, un concepte intemporal.

Diderot, allotjat al pavelló de caça del seu amic el baró d'Holbach, rep l'encàrrec d'escriure com més aviat millor l'article sobre el concepte "Moral" per a l'Enciclopèdia. El temps vola: s'ha de tancar i dur a la impremta el nou volum. Les constants interrupcions però, faran que aquest esdevingui un dia boig pel filòsof. Un dia en el qual Diderot es veurà rodejat, enfrontat i seduït per quatre dones que li faran encara més costosa la ja difícil tasca de definir un concepte únic de "Moral" . Ho aconseguirà? La resposta és encara avui en dia a l'Enciclopèdia. Escrita per Eric-Emmanuel Schmitt, un dels autors francesos contemporanis més llegits i més representats del món, El Llibertí ha estat definida com una veritable joia, una comèdia intel·ligent, lleugera i profunda, sensual i melancòlica, divertidíssima.

Teatre Poliorama

Adreça:
La Rambla, 115
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Teatre Poliorama
Quan
Del 16/02/2018 al 27/05/2018.

Telèfon

Telèfon venda d'entrades:
902 150 025

Web

Web venda d'entrades:
www.teatrepoliorama.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any