‘Enverinades’, a la Sala Versus Glòries

Àngels Aymar ha fet un gran treball de documentació sobre els contes tradicionals per escriure aquesta obra, en què tres reconegudes expertes en els personatges de la Ventafocs, la Bella i la Blancaneu s’han reunit per prendre una decisió sobre la perdurabilitat de les seves històries.

Aquests relats connecten el nostre imaginari amb el de les generacions anteriors i posteriors, ja que tots hem crescut escoltant les mateixes històries. Però Aymar ens revela aspectes insòlits d’aquests personatges, els desmitifica, ens interroga sobre la influència que han tingut en les nostres vides i ens planteja què passaria si un dia desapareguessin.

Horaris

Altres

Es venen les entrades a:
Sala Versus Glòries.
Se celebra a:
Sala Versus Glòries.


Companyia: Teatre Kaddish/Kalamukanas
Repartiment: Àngela Jové, Sílvia Sabaté i Blanca Pàmpols
Direcció: Àngels Aymar
Ajudant de direcció: Montse Enguita
Text original: Àngels Aymar

Qui eren la Ventafocs, la Bella i la Blancaneus? Van existir, realment? Què hi ha de veritat, en les seves històries? Quina influència han tingut en nosaltres, els seus contes? Què passaria si els contes tradicionals, els que ens han explicat tota la vida i dels que es continuen fent versions en llibres, pel·lícules i obres de teatre, un dia desapareguessin? Tres reconegudes professores i assagistes, especialitzades en els personatges de la Ventafocs, la Bella i la Blancaneus, respectivament, s´han reunit per prendre una decisió transcendental sobre la pervivència dels seus contes. Mentre argumenten les seves particulars posicions, s´aniran fusionant amb els personatges de ficció.

ENVERINADES és el resultat d´un treball de documentació de l´autora, que aporta dades poc conegudes sobre les tres protagonistes dels contes i ens descobreix aspectes insòlits que les desmitifiquen. Amb un llenguatge irònic, de vegades cru i altres poètic, l´obra connecta no només amb la nostra generació, sinó també amb la dels nostres pares i avis, i amb els joves d´avui, perquè tots hem escoltat de petits els mateixos contes.

Sala Versus Glòries

Adreça:
Castillejos, 179
:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
Sala Versus Glòries
Quan
Del 02/05/2018 al 27/05/2018.

Web

Web venda d'entrades:
www.salaversusglories.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any