‘La importància de ser Frank’

La gloriosa trajectòria d’Oscar Wilde va quedar arruïnada sobtadament a causa de la condemna a dos anys de presó per indecència en la seva vida privada, només tres mesos després d’haver estrenat aquesta comèdia, que ara arriba al Teatre Poliorama amb un repartiment de luxe que inclou David Verdaguer, Laura Conejero, Mia Esteve, Paula Jornet, Jaume Madaula, Paula Malia i Norbert Martínez.

L’escriptor, que no es va refer d’un cop tan dur, ja havia denunciat abans la hipocresia d’una societat cada cop més conservadora i controladora de la intimitat dels seus ciutadans, i ho va tornar a fer amb aquesta obra mestra deliciosa sobre els embolics amorosos de dos joves britànics i les seves dobles vides secretes, que va anticipar algunes de les principals avantguardes del segle XX.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Poliorama.
Es venen les entrades a:
Teatre Poliorama. A les taquilles
Es venen les entrades a:
Teatre Victòria. A les taquilles
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.


Un dels retrats més àcids i divertits que s'han fet mai sobre la hipocresia social.

La gloriosa trajectòria d'Oscar Wilde va quedar arruïnada sobtadament amb la condemna a dos anys de presó que l'acusava d'indecència per la seva vida privada, només tres mesos després d'haver estrenat aquesta comèdia.

L'escriptor, que no es refaria d'un cop tan dur, ja havia denunciat sovint la hipocresia d'una societat cada cop més conservadora i controladora sobre la intimitat dels seus ciutadans. Una hipocresia que, de manera premonitòria, esdevindria la protagonista d'aquesta deliciosa obra mestra sobre els embolics amorosos de dos joves britànics i les seves secretes dobles vides, la qual anticipa algunes de les principals avantguardes del segle XX.

Autoria: Oscar Wilde.
Direcció: David Selvas.

Teatre Poliorama

Adreça:
La Rambla, 115
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Teatre Poliorama
Quan
Del 05/07/2018 al 05/08/2018.

Telèfon

Telèfon venda d'entrades:
902 150 025

Web

Web venda d'entrades:
www.teatrepoliorama.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any