‘Shenzhen significa infern’

Prorrogat al setembre

Dos anys després de l’èxit de Lehman Trilogy, el dramaturg italià Stefano Massini, director artístic del Piccolo Teatro de Milà, i el director d’escena Roberto Romei, repeteixen tàndem al Grec amb un muntatge que critica l’explotació present al món laboral i la indefensió dels treballadors.

En una fàbrica d’una ciutat xinesa, quatre treballadors són posats a prova en una entrevista. Sobre l’escenari només hi ha l’examinadora, que els adreça atacs i preguntes agressives, i quatre cadires buides, on hi haurien de ser aquests treballadors.

Són els mateixos espectadors, asseguts al voltant de l’escenari, els qui hauran d’imaginar les respostes i reaccions d’aquests éssers silenciats, i acollir en la seva pròpia ment bona part de la representació.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Tantarantana Teatre.
Es venen les entrades a:
Tantarantana Teatre. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Produït per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona


En una fàbrica d'una ciutat xinesa, quatre treballadors són posats a prova en una entrevista que, en bona part, transcorrerà només en la imaginació de l'espectador, protagonista d'una experiència escènica especialment innovadora.

I és que les quatre cadires que veureu en l'escenari, absolutament nu i sense ni un sol element d'attrezzo, són buides, de manera que és el mateix espectador, assegut al voltant de l'escenari, qui ha d'imaginar les respostes i defenses d'aquests éssers silenciats.

Autoria: Stefano Massini.
Traducció: Carles Fernández Giua.
Direcció: Roberto Romei.
Interpretació: Sandra Monclús.
Espai i vestuari: Roger Orra.
Espai sonor: Jordi Collet.
Fotografia: Aitor Rodero.

Coproducció amb El Grec 2018 Festival De Barcelona – Institut De Cultura, Ajuntament De Barcelona, Teatre Tantarantana i Arsènic Produccons.

Tantarantana Teatre

Adreça:
C Flors, 22
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Tantarantana Teatre
Quan
Del 05/09/2018 al 21/09/2018.

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any