‘Tabarnak’ de Cirque Alfonse al Teatre Grec

Cirque Alfonse és una companyia quebequesa coneguda arreu del món per espectacles com Timbe o Barbu. En les seves produccions hi tenen una especial presència tant la cultura popular del Quebec com les tradicions arrelades en la seva terra.

Per a aquest nou espectacle s’han inspirat en la petita població de Saint-Alphonse-Rodriguez, on van néixer, i han ambientat l’acció en l’església que servia de punt de trobada per a la comunitat. Aquest temple peculiar serà l’escenari d’uns números de circ espectaculars, amb grans dosis d’humor i d’elements musicals, com el mateix orgue de l’església.

Tabarnak és un paraula de l’argot francocanadenc que tant pot ser un insult com expressar dolor, ràbia o sorpresa. Un títol que ens prepara per a allò que trobarem: una celebració del cel, l’infern i tot allò que hi ha entre els dos.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Grec.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Teatre Grec. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona


Els integrants d´aquesta companyia del Quebec us esperen amb les portes obertes. Entreu a la seva església perquè, a dins d´aquest temple peculiar, us han preparat una autèntica festa de circ i música.

Aquest cop, s´inspiren en el lloc on van néixer i, en concret, en la petita església que funcionava com a centre de trobada de la seva comunitat. I és que, sí, aquest espectacle està fet d´espectaculars números de circ i, també, de grans dosis d´humor i dels elements propis d´un musical. Tot, per celebrar el cel, però també l´infern i tot el que hi ha entre tots dos. Perquè Tabarnak potser passa en un temple, però el seu títol és una paraula de l'argot francocanadenc que igual pot ser un insult com expressar dolor, ràbia o, simplement, sorpresa.

Direcció: Alain Francoeur.
Composició musical: David Simard.
Acrobàcies: Antoine Carabinier Lépine, Julie Carabinier Lépine, Jonathan Casaubon, Jean-Philippe Cuerrier, Genevieve Morin i Nikolas Pulka.
Interpretació musical: Josianne Laporte, David Simard i Guillaume Turcotte.
Disseny de la il·luminació: Nicolas Descôteaux.
Disseny de l´escenografia: Francis Farley.
Vestuari: Sarah Balleux.
Direcció artística: Antoine Carabinier Lépine i Julie Carabinier Lépine.
Direcció tècnica: Hugo Hamel i Nicolas Descôteaux.
Suport a la creació: Alain Carabinier i Louise Lépine.
Construcció dels decorats: Alain Carabinier i Sylvain Lafrenière.
Fotografia: Lynn Poulin, Audric Gagnon i Guillaume Morin.
Disseny de les acrobàcies: Renaud Blais.

Teatre Grec

Adreça:
Pg Santa Madrona, 36
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Teatre Grec
Quan
Del 23/07/2018 al 24/07/2018.

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any