‘Una gossa en un descampat’

Com moltes altres parelles de la seva edat, la Júlia i en Pau esperen, il·lusionats, l’arribada d’un nadó que fa cinc mesos que s’està gestant. Però hauran de fer front a una realitat terrible: la criatura que parirà la Júlia no pot sobreviure.

El Grec presenta a la Sala Beckett aquesta història de superació, que reflexiona sobre com tots hem d’aprendre en algun moment a plantar cara a les nostres pors. Dirigida per Sergi Belbel, l’obra la signa la dramaturga Clàudia Cedó, autora de Tortugues: La desacceleració de les partícules, premi Butaca al millor text teatral, o de L’home sense veu, propostes estrenades en festivals i sales de petit format.

Una gossa en un descampat està interpretada per Pep Ambròs, Anna Barrachina, Queralt Casasayas, Vicky Luengo, Xavier Ricart i Maria Rodríguez.

Horaris

Altres

Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambles (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona
Se celebra a:
Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia.


L'artista resident d'aquesta temporada a la Sala Beckett es pregunta com fem front a l'arribada de la mort quan esperàvem la vida. Una dona jove ha de fer servir tots els recursos de què disposa per tal d'enfrontar-se a la mort d'un fill no nat.

La història de superació d'aquesta parella i la manera com tots hem d'aprendre en algun moment a fer front a les pròpies pors són el centre d'aquesta proposta dramàtica.

Autoria: Clàudia Cedó.
Direcció: Sergi Belbel.
Interpretació: Pep Ambròs, Anna Barrachina, Queralt Casasayas, Vicky Luengo, Xavier Ricart i Maria Rodríguez.

Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia

Adreça:
C Pere IV, 228*232
:
Sant Martí
Barri:
El Poblenou
Codi postal:
08005
Població:
Barcelona
On
Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia
Quan
Del 28/06/2018 al 29/07/2018.

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any