Mirades inquietes a DocsBarcelona

DocsBarcelona 2018 presenta una programació amb 41 films, on destaca la riquesa i qualitat dels documentals de producció catalana, molts dels quals s’estrenaran mundialment a les pantalles d’aquest festival que se celebra del 16 al 27 de maig. Els films catalans seran els protagonistes de les sessions d’inauguració i cloenda, amb Petitet i Sinfonía, respectivament. I estaran representats a DocsBarcelona amb propostes com ara Eugenio, Shootball, Hayati o Time Thieves (Lladres de temps).

La programació abasta els gèneres més diversos, des de la comèdia de la realitat, amb obres com ara Hasta mañana si Dios quiere, La flor de la vida o Robar a Rodin, fins als més crus retrats de matèries d’actualitat, com és el cas dels films Of Fathers and Sons, The Cleaners o Voces de guerrilla. En total, es projectaran pel·lícules de 31 nacionalitats de països d’arreu el món, des de Burkina Faso fins Panamà.

Les projeccions tindran lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, i als cinemes Aribau Club i Aribau Multicines.

Pots consultar la programació del festival aquí.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Aribau Multicines.
Se celebra a:
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.
Se celebra a:
Cinema Aribau Club.
Es venen les entrades a:
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. El mateix dia de la projecció.
Es venen les entrades a:
Cinema Aribau Club. Venda d'entrades a les diferents sales el mateix dia de la projecció
Es venen les entrades a:
Aribau Multicines.


La 21a edició del festival, edició que comptarà amb un total de 41 films i que destaca per l´extraordinària selecció de documentals de producció catalana, molts dels quals tindran la seva estrena mundial a les pantalles del festival. Les sessions d´inauguració i cloenda, amb Petitet i Sinfonía respectivament, així com els films Eugenio, Shootball, Hayati o Time Thieves, lladres del temps, entre d´altres, fan palesa la riquesa i qualitat de propostes del cinema català en aquest DocsBarcelona 2018, que es celebrarà del 16 al 27 de maig. També destaca, entre la programació, l´heterogènia de gèneres i tons dels films, que van des de la comèdia de la realitat, amb obres com Hasta mañana si Dios quiere, La flor de la vida o Robar a Rodin, fins als més crus retrats de matèries d´actualitat, com Of Fathers and Sons, The Cleaners o Voces de guerrilla.

El DocsBarcelona 2018 segueix sent un immillorable aparador de realitat i cinema de tot el món, amb pel·lícules de 31 nacionalitats que van des de Burkina Faso fins Panamà, passant per multitud de països d´Europa, Àsia, Àfrica i Amèrica. La secció oficial està dividida, com l´any passat, en 3 parts diferenciades. Secció Oficial Panorama, selecció del més destacat de l´escena internacional, que compta amb 16 films que optaran al Premi al Millor Documental DocsBarcelona; Secció Oficial Latitud, amb 8 pel·lícules a concurs, que oferirà els millors documentals iberoamericans; i Secció Oficial What the Doc!, que aproparà al públic a les propostes més arriscades i avantguardistes del gènere amb 5 films únics. Les seccions paral·leles, Sessions Especials, DOC-U i Docs&Teens i els seus respectius films acabaran de donar cos a la 21a edició.

Programa del festival

CCCB, Aribau Club i Aribau Multicines

Adreça:
G.V. Corts Catalanes, 567
:
Eixample
Barri:
L'Antiga Esquerra de l'Eixample
Codi postal:
08011
Població:
Barcelona
On
CCCB, Aribau Club i Aribau Multicines
Quan
Del 16/05/2018 al 27/05/2018.

Web

Web:
www.docsbarcelona.com
Web venda d'entrades:
www.docsbarcelona.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any