Mitja Marató de Barcelona

La Mitja Marató de Barcelona centrarà, el diumenge 11 de febrer, l’actualitat esportiva de la jornada, però la ciutat viurà al mateix temps una gran festa. En aquest sentit, hi haurà diversos punts d’animació situats al llarg del recorregut.

En aquesta edició, l’eDreams Mitja Marató de Barcelona ja disposarà de la distinció Gold Label que atorga l’Associació Internacional de Federacions d’Atletisme a les millors curses de ruta d’arreu del món. La mitja marató barcelonina, que l’any passat va reunir més de 17.800 corredors als carrers de Barcelona —rècord històric de participació—, s’ha convertit en els últims anys en un dels circuits més ràpids del món.

Trobareu més informació de la cursa en aquest enllaç.

Horaris

Altres

Informa:
Institut Barcelona Esports.
Organitzat per:
Institut Barcelona Esports.


Informació

Les inscripcions estaran obertes fins el 5 de febrer o, per motius de seguretat del circuit, fins a arribar a la xifra màxima de 19.000 inscrits

Dia de la Cursa: diumenge 11 de febrer de 2017.

Sortida/Arribada: Pg. Pujades.

La sortida tindrà lloc a les 8:45 h.

La distància és de 21.097 kilòmetres.

Per a participar s'han de tenir 16 anys complerts el dia de la cursa.
Els menors de 18 anys i fins els 16 anys necessiten autorització dels pares o tutors legals per poder participar a la cursa, i només es podran inscriure enviant un correu a info@edreamsmitjabarcelona.com amb totes les dades i l'autorització signada. L'organització no contempla cap categoria per menors d'edat.

S'estableixen tres categories esportives amb discapacitat: cadira de rodes, discapacitat visual i discapacitat intel·lectual. Les persones amb discapacitat visual sortiran des del primer calaix; els guies hauran d'anar degudament identificats, aniran sense xip i realitzaran la inscripció a través de info@edreamsmitjabarcelona.com, hauran d'indicar les seves dades (nom i cognoms, DNI, data de naixement, mòbil i adreça d'e-mail). Per optar a la classificació i lliurament de premis de discapacitat visual i discapacitat intel·lectual és necessari adjuntar una còpia de la targeta acreditativa de la discapacitat a promocioesportiva2@bcn.cat després de realitzar la inscripció on-line.

El temps màxim per realitzar la prova és de 2h 45'. El cotxe de tancament de la cursa es mantindrà proporcionalment a aquest temps en el km 10 i 15: quedaran eliminats els atletes que no compleixin el temps de pas màxim exigit.

Recollida de dorsal
Lloc: Cúpula de las Arenas. Gran Via de les Corts Catalanes, 373 - 385 Info

Els inscrits podran recollir la bossa del corredor/a i el dorsal:
- Divendres dia 9 de febrer de 16 a 20 hores, dissabte dia 10 de febrer de 10 a 20 hores.

- Per a recollir el dorsal i el xip cal presentar el DNI (o fotocòpia del mateix en cas de recollir la bossa d'una altra persona inscrita) amb el mail amb el teu numero de dorsal. No es podrà recollir la bossa el mateix dia de la cursa.

No s'entregaran dorsals el mateix dia de la cursa.

Atenció al corredor
Servei de guarda-roba: Al Centre Esportiu Municipal de l'Estació del Nord (C/Nàpols, 42-44) el mateix dia de la cursa de 7 hores a 12 hores.

Sessions de recuperació i massatges a l'arribada al Centre Esportiu Municipal de l'Estació del Nord

Recorregut
SORTIDA: Pg. Pujades - P. Picasso - Av. Marqués Argentera - P. Isabel II - P. Colon - Josep Carné - Pl.Drassanes - Paral·lel – Entença - Gran Via – Bailèn – Ronda Sant Pere - P. Sant Joan - P.Lluís Companys - B. Muñoz - Pallars - Llacuna - Perú – Josep Pla – Gran Via - Rambla Prim - Diagonal sentit Llobregat – Espronceda - Diagonal sentit Besós - Plaça llevant - P. Taulat - Selva de mar - P. Garcia Faria – P. Calvell - Av. Litoral - Port Olímpic -Arquitecte Sert - Salvador Espriu – Marina – Pujades.

Diferents carrers de la ciutat

Adreça:
Pg Pujades, 7
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08018
Població:
Barcelona
On
Diferents carrers de la ciutat
Quan
11/02/2018

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any