Mixtur 2018

El Mixtur 2018, festival de músiques de recerca i creació interdisciplinària torna amb la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de Barcelona com a escenari principal, a més d’altres espais, i traça un circuit que transformarà la ciutat en un punt de trobada internacional dedicat a les estètiques més actuals en el camp de la música i l’art sonor.

El Mixtur portarà a Barcelona intèrprets internacionals reconeguts com Ensemble 2e2m, Ricardo Descalzo o Fred Frith juntament amb formacions joves que estan renovant el panorama actual com el Duo Hellqvist/Amaral, Zafraan Ensemble, Frames Percussion o Luis Tabuenca, entre altres. També, un any més, el festival aplega alguns dels compositors més importants de l’actualitat en el marc dels seus Tallers Pedagògics, com és el cas de Rebecca Saunders, Tristan Murail, Alexander Schubert o Carola Bauckholt, a més d’oferir espai a figures que han marcat l’evolució de la música contemporània a Catalunya com és Gabriel Brnčić.

Trobareu més informació en l’enllaç següent.

Horaris


El Mixtur 2018, festival de músiques de recerca i creació interdisciplinària, se celebrarà del 19 al 29 d´abril de 2018, amb Fabra i Coats-Fàbrica de Creació de Barcelona com a escenari principal, a més d´altres espais, traçant un circuit que transformarà la ciutat en un punt de trobada internacional dedicat a les estètiques més actuals en el camp de la música i l´art sonor.
El Mixtur portarà a Barcelona intèrprets internacionals reconeguts com 2e2m Ricardo Descalzo o Fred Frith juntament amb joves formacions que estan renovant el panorama actual com el Duo Hellqvist/Amaral, Zafraan Ensemble, Frames Percussion o Luis Tabuenca, entre d´altres. A més, un any més, el festival acull alguns dels compositors més importants de l´actualitat en el marc dels seus Tallers Pedagògics, com és el cas de Rebecca Saunders, Tristan Murail, Alexanders Schubert o Carola Bauckholt, a més d´oferir espai a figures que han marcat l´evolució de la música contemporània a Catalunya com és Gabriel Brnčić. D´altra banda, el compromís amb la nova creació es veurà reflectit també en l´estrena dels 7 encàrrecs Mixtur d´aquest 2018, noves obres compostes pels compositors espanyols Adolfo Núñez, Alberto Bernal, Josep Maria Guix i Lula Romero i els internacionals e-cor ensemble, Julien Malaussena i João Pedro Oliveira.


Programació 2018

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació

Adreça:
C Sant Adrià, 20
:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Codi postal:
08030
Població:
Barcelona
On
Fabra i Coats - Fàbrica de Creació
Quan
Del 19/04/2018 al 29/04/2018.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any