Mobile Week Barcelona

Una setmana abans de la inauguració del Mobile World Congress, la Mobile Week Barcelona converteix la ciutat en un espai obert d’activitats gratuïtes, on els protagonistes són els ciutadans i les ciutadanes. Del 15 al 24 de febrer, i a través de l’art, la ciència i la tecnologia, veurem com ha canviat la nostra vida gràcies als avenços tecnològics.

El programa d’activitats inclou conferències i debats amb experts, exposicions, tallers, projecció de documentals i activitats per a nens a tots els districtes de Barcelona. Una de les propostes centrals és l’exposició “El futur quotidià”, on s’exposaran deu obres artístiques de nova creació que conviden a reflexionar sobre l’impacte de la transformació digital sobre el nostre dia a dia. Es podrà veure al Disseny Hub Barcelona fins al 4 de març.

També hi haurà visites programades en espais com el Barcelona Supercomputing Center (on hi ha l’ordinador Mare Nostrum) o la incubadora d’empreses d’alt impacte tecnològic MediaTIC.

Totes les activitats són gratuïtes, i cal registrar-s’hi prèviament accedint a aquest web.


Mobile Week Barcelona converteix Barcelona en un espai obert a debats, creativitat, sessions de treball i més activitats, on els protagonistes són els ciutadans i la ciutat.

Durant una setmana reflexionarem a través de l´art, la ciència i la tecnologia sobre com la transformació digital s´ha integrat en les nostres vides.

En aquesta edició proposem la temàtica del futur quotidià.

Programa

Diferents espais de la ciutat

Població:
Barcelona
On
Diferents espais de la ciutat
Quan
Del 15/02/2018 al 24/02/2018.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any