Música als Parcs

Cada any, els espais verds de la ciutat s’omplen de música gràcies a Música als Parcs, el cicle gratuït de concerts d’estiu als jardins i parcs de la ciutat. Com és habitual, el repertori el constituiran peces de música clàssica i de jazz a càrrec de joves intèrprets de l’escena barcelonina.

El concert inaugural, que tindrà lloc el 2 de juny al parc de la Barceloneta, a les 21.00 hores, anirà a càrrec de The Sey Sisters, un trio de veus femenines que fusionen l’ànima gospel amb l’esperit africà, i que compartiran escenari amb el pianista i saxofonista Albert Bartolomé.

A més, el 21 de juny, amb motiu del Dia Internacional de la Música, el cicle oferirà un concert especial a La Model. Hi ha l’opció de fer visites guiades als parcs i jardins abans dels concerts per conèixer la història i la riquesa que amaguen aquests espais. N’hi haurà una a cada districte. I en aquesta edició s’estrena una visita a La Fàbrica del Sol, l’equipament municipal dedicat a la sostenibilitat situat al parc de la Barceloneta. Les places són limitades i cal inscripció prèvia.

Trobareu més informació aquí

Altres

Organitzat per:
Gerència d'Ecologia Urbana.


Un any més, podeu gaudir del cicle de concerts Música als Parcs que té la voluntat de donar a conèixer els jardins de la ciutat com espais de convivència i lleure durant els capvespres i nits d'estiu. Els intèrprets dels concerts de música clàssica i jazz, són formacions de joves intèrprets que han estat seleccionades per la seva qualitat.

En una ciutat com Barcelona, els espais verds de la ciutat son pulmons que, a part de proporcionar espais d´oci, d´esbarjo i de descans, contribueixen a regular la temperatura, disminuir la contaminació acústica alhora que son l´habitatge de fauna i flora variada.

Per donar a conèixer millor aquests beneficis socials i ambientals dels parcs i jardins, enguany mantenim el nombre de visites guiades prèvies als concerts, concretament n´hi haurà una a cada districte. A més de descobrir La Fàbrica del Sol, la casa de la sostenibilitat, al Parc de la Barceloneta. D´aquesta manera podreu conèixer més i millor la història, la biodiversitat i també curiositats d´aquests espais que, de ben segur, us sorprendran.

El cicle 2018 tindrà lloc del 2 de juny al 30 d'agost, i participarà en el dia Internacional de la Música tot oferint un concert especial el dia 21 de juny, a un espai ben singular, La Model.

Visites guiades
Un any més, l´experiència de gaudir de bons concerts als espais verds es reforçarà amb un millor coneixement dels parcs i jardins on es duran a terme els concerts.

Així, durant els mesos de juny i juliol es faran visites guiades prèvies en alguns espais amb l´objectiu de conèixer la història i la riquesa que amaguen molts d´aquests parcs i jardins de la ciutat, fet que permetrà als participants tenir una experiència més complerta. Les places són limitades, de manera que requereix d'inscripció prèvia a La Fàbrica del Sol.

Diferents parcs i jardins de la ciutat

Adreça:
Pg Marítim de la Barceloneta, 0
:
Ciutat Vella
Barri:
La Barceloneta
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Diferents parcs i jardins de la ciutat
Quan
Del 02/06/2018 al 30/08/2018.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any