Música emergent a “Els vespres de la UB”

Als jardins Ferran Soldevila (entrada per Diputació / Enric Granados)

“Els vespres de la UB” arriben a la tretzena edició com un referent de la música experimental i les formacions emergents més interessants del panorama actual. Aquest any el cicle comença amb Jorra i Gomorra (3 de juliol), amb Jorra Santiago, un dels músics més rellevants de la història musical mallorquina recent.

Sosun (5 de juliol) presentarà un deliri musical que combina dibuixos animats, happy hardcore, chiptune i molt de carisma. Després serà el torn de L’Espiadimonis (10 de juliol), el nou projecte pop i folk de Carles Dordella. Side Chick (12 de juliol) proposarà una nit d’alt voltatge i irreverència amb Maïa Vidal, Eduardo Benatar i Scarlett. El concert de Nuu (17 de juliol) ens aproparà les cançons malenconioses d’Aida Oset i Guillem Llotje. I els aclamats Melenas, de Pamplona, tancaran la programació el 19 de juliol amb el seu pop fresc i enèrgic.

Les actuacions tindran lloc a partir de les 18.00 hores als jardins de Ferran Soldevila, al recinte de la Universitat de Barcelona (entrada pel carrer de la Diputació amb el carrer d’Enric Granados).

Horaris

Altres

Se celebra a:
Universitat de Barcelona.


En la seva tretzena edició, Els Vespres es consoliden en l´agenda barcelonina pel seu criteri de selecció musical divers i experimental, que aposta per promoure la cultura amb la difusió de les formacions musicals emergents més interessants del panorama actual. L´aforament complet de tots els concerts de les edicions anteriors constata que el cicle ja s´ha convertit en un referent i fan preveure que l´assistència també serà massiva.

Abans de cada actuació, a partir de les 18 h, el públic podrà gaudir d´una terrassa amb servei d´entrepans gourmet a càrrec de Caravan Made, instal·lada al mateix jardí.

Programació:

- 3 DE JULIOL: JORRA I GOMORRA
L´aventura més personal de Jorra Santiago, un dels músics més rellevants de la història musical mallorquina recent. Presenta Música sèria, una exquisida col·lecció de cançons iconoclastes i divertides; intel·ligència i rauxa.

- 5 DE JULIOL: SOSUN
Duet integrat per Daniel Moreno Roldán –Llança SOSUN–, gameboys i bases electròniques, i Estel Boada –Kaguda Yura–, cants i balls. Deliri musical que suma dibuixos animats, happy hardcore, chiptune i molt carisma.

- 10 DE JULIOL: L´ESPIADIMONIS
Nou projecte de Carles Dordella (Les Philippes) de pop lluminós i folk exultant. Presenta el disc de debut Estimar la vida o témer la mort; cançons optimistes d´amor i lluita, amb consciència social i melodies addictives.

- 12 DE JULIOL: SIDE CHICK
Projecte paral·lel de Maïa Vidal, Eduardo Benatar i Scarlett, un trio d´alt voltatge. Baixos impulsats, guitarres agrestes, teclats agredolços i harmonies corals seductores i angelicals. Actitud salvatge i irreverència.

- 17 DE JULIOL: NUU
Els artistes Aida Oset i Guillem Llotje componen i produeixen cançons malenconioses i emocionals, que creen vincles amb altres disciplines artístiques. Presenten Gloom, una declaració d´intencions amb un discurs experimental.

- 19 DE JULIOL: MELENAS
Venen de Pamplona i s´han convertit en un dels talents estatals més aclamats. Presenten un primer disc homònim de pop fresc i enèrgic, que mescla fuzz-pop vintage amb ressons de Talulah Gosh, Slumber Party i La Luz.

Universitat de Barcelona

Adreça:
G.V. Corts Catalanes, 585
:
Eixample
Barri:
L'Antiga Esquerra de l'Eixample
Codi postal:
08007
Població:
Barcelona
On
Universitat de Barcelona
Quan
Del 03/07/2018 al 19/07/2018.

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any