Nit de blues i bugui-bugui amb Sonny i Coloma

Carl Sonny Leyland i Lluís Coloma estan considerats uns dels pianistes de blues i bugui-bugui més originals i creatius en l’actualitat. Els dos músics, que han treballat plegats en nombroses ocasions, fusionen estils i incorporen nous elements a la tradició. El diàleg fluït entre els seus pianos és una demostració d’espontaneïtat i virtuosisme.

En aquest concert del San Miguel Mas i Mas Festival presenten el seu darrer treball, Telling Our Stories, en què fan un viatge sonor als llunyans paisatges musicals de Nova Orleans, Chicago i Kansas City.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Jamboree.
Es venen les entrades a:
Jamboree.


Carl Sonny Leyland piano i veu, Lluís Coloma piano.

Des que es van conèixer fa 20 anys al Festival LaRoquebrou a França, Carl Sonny Leyland i Lluís Coloma han treballat plegats en nombroses ocasions, conreant una forta amistat i admiració mútua. Ambdós es troben entre els més originals i creatius pianistes de blues i boogie woogie en l'actualitat, essent uns bons coneixedors de la tradició però a la vegada participant activament en la fusió d'estils i incorporació de nous elements de forma natural, orgànica. Avui presenten el seu darrer treball, "Telling Our Stories", un disc gravat a Barcelona a finals de 2017 que, en 14 temes apassionants, resulta una demostració d'espontaneïtat, virtuosisme i fluït diàleg musical a dos pianos. Un viatge sonor als llunyans paisatges de Nova Orleans, Chicago i Kansas City.

Jamboree

Adreça:
Pl Reial, 17
:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Jamboree
Quan
19/08/2018

Web

Web venda d'entrades:
www.masimas.com/jamboree

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any