Nits amb Ritme a la Casa de les Punxes

Tots els divendres de juliol i agost, el terrat de la Casa de les Punxes s’omple de jazz, swing, bossa nova i soul.

Les Nits amb Ritme proposen actuacions en directe acompanyades d’una copa de cava per gaudir de la nit en un escenari extraordinari.

A les 19.00 hores, una hora abans que comencin els concerts, es pot visitar l’exposició de la planta principal i la terrassa d’un dels edificis paradigmàtics del modernisme català. La Casa Terrades, més coneguda com a Casa de les Punxes, és obra de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch.

Horaris


La Casa de les Punxes dona el tret de sortida a la seva proposta musical: Nits amb Ritme, el proper divendres 22 de juny.

La Casa Terrades, l´obra mestra de l´arquitecte Josep Puig i Cadafalch, obrirà les portes de la seva majestuosa terrassa de 600m2, situada al centre de Barcelona, amb els concerts que tindran lloc durant els mesos de juny, juliol i agost.

Aquest any, Nits amb Ritme, inclou l´accés a l´exposició (de 19h00 a 20h00) de la planta principal i de la terrassa, per a gaudir d´un recorregut per la història i simbologia d´un dels monuments més paradigmàtics del modernisme català.

Jazz, swing, bossanova, i soul sonaran tots els divendres a les 20h00 del vespre a la terrassa modernista més imponent de la ciutat comtal. Descobreix la Casa de les Punxes de nit i vibra amb la música en viu, mentre brindes amb una copa de cava en un entorn emblemàtic.

Nits amb Ritme es converteix, aquest estiu, en un dels imprescindibles de Barcelona, amb una activitat atractiva que combina una terrassa a l´aire lliure, amb concerts en viu, cultura i art per a gaudir dels mesos d´estiu d´una forma singular i especial.


Agenda concerts:
- JUNY
22.06 Scaramouche (Swing, Gypsy Jazz)
29.06 Zazu (Jazz, Swing)

- JULIOL
06.07 André Marchiori (Brazilian Jazz)
13.07 TindndJoe (Soul)
20.07 Scaramouche (Swing, Gypsy Jazz)
27.07 Heart&Soul (Soul)

- AGOST
03.08 Casi el mejor trio de tu vida (Swing)
10.08 Marcelo (Bossanova)
17.08 Heart&Soul (Soul)
24.08 Salt and Soul (Jazz, Soul)
31.08 Casi el mejor trio de tu vida (Swing)

Casa Terrades - Casa de les Punxes

Adreça:
Av Diagonal, 420
:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08037
Població:
Barcelona
On
Casa Terrades - Casa de les Punxes
Quan
Del 22/06/2018 al 31/08/2018.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any