Festa de la cervesa "Oktoberfest"

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fira Barcelona.


L'Oktoberfest Barcelona està concebuda com una festa popular, organitzada al més pur estil alemany, que es durà a terme a la Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc, al costat de la Plaça Espanya de la ciutat comtal, amb l'accés totalment gratuït.

La cerimònia inaugural es realitzarà el dimecres 11 d'octubre a partir de les 17:00h en la carpa principal, i amb l'obertura del primer barril de cervesa es donarà inici als 12 dies de festa i diversió de l'Oktoberfest Barcelona.

La gran carpa principal amb més de 4.500 m2, disposa d'un aforament limitat, pel que per poder garantir-vos espai us aconsellem realitzeu la reserva de taula anticipada de forma totalment gratuïta al web.

Cerimònia Inaugural

Dijous, 4 d'octubre a les 17 h
La cerimònia d'inauguració de l'Oktoberfest Barcelona 2018 tindrà lloc el 4 d'octubre. En breu us presentarem al Mestre de Cerimònies d'aquesta edició.

A la carpa principal de l'Oktoberfest Barcelona, es durà a terme la tradicional cerimònia d'inauguració oficial del seu 7ª edició, on es procedirà a l'obertura del barril (18.30 h), un ritual amb el que comença la celebració fins al 14 d'octubre, al crit tradicional "O 'zapftis!" ( "Ja està obert!").


Activitats Musicals
Durant els 11 dies que dura l'Oktoberfest Barcelona, comptarem amb la presència grups musicals que s'encarregaran d'amenitzar la jornada.

De la mateixa manera, i de la mà de nostre DJ Xavi More, podrem gaudir amb el millor del panorama musical alemany i internacional.

Fira Barcelona

Adreça:
Av Reina Maria Cristina, 2*16
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Fira Barcelona
Quan
Del 04/10/2018 al 14/10/2018.

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any