"Petits cinèfils"

CaixaForum ofereix una programació familiar amb una selecció de pel·lícules per iniciar els més petits en el món del cinema. Les pel·lícules s’agrupen en cicles monogràfics i pretén donar a conèixer nous estils i diferents tècniques d’animació utilitzades arreu del món.

Durant els propers mesos, es podran veure films dels germans Marx com El hotel de los líos, Sopa de ganso o Una noche en la ópera, i films d’animació com Ernest & Celestine, Pánico en la granja o Zarafa.

Podeu consultar tota la programació fins al març en aquest enllaç.

Horaris

Altres

Se celebra a:
CaixaForum Centre Social i Cultural.
Es venen les entrades a:
CaixaForum Centre Social i Cultural.


Petits cinèfils és un programa per educar la mirada gaudint del millor cinema. Disposa d'una programació familiar anual i una selecció acurada i variada de pel·lícules per iniciar els més petits en el món del cinema. Les pel·lícules s'agrupen en cicles monogràfics que tenen com a fil conductor un realitzador o un estudi d'animació, i pretén donar a conèixer nous estils i diferents tècniques d'animació utilitzades arreu del món.

A la primera sessió de cada cicle comptarem amb un especialista que abordarà, des de la seva experiència, els processos creatius de la projecció. A totes les sessions, un educador presentarà la pel·lícula proporcionant les claus bàsiques i necessàries per interpretar-la i gaudir-la. Els assistents podran comptar també amb un full de sala amb informació i recursos educatius complementaris.

Programació:
- "El hotel de los líos"
Dissabte 13 de gener de 2018
Una divertidíssima pel·lícula dels germans Marx, basada en una obra de teatre homònima, on trobareu slapstick en estat pur!

- "Tienda de locos"
Dissabte 20 de gener de 2018
Uns grans magatzems veuen la seva rutina alterada per la presència dels germans Marx, decidits a conquerir el cor de l'estimada de Groucho.

- "Una noche en la ópera"
Dissabte 27 de gener de 2018
Un creuer transatlàntic es dirigeix cap a Nova York carregat amb les millors estrelles de l'òpera i els embolics dels Germans Marx.

- "Sopa de ganso"
Dissabte 3 de febrer de 2018
Terrenys erms per on passarà el tren, cercadors d'or, indis, salons, pistolers... Tots els ingredients típics d'un western passats pel filtre dels germans Marx.

- "Ernest & Célestine"
Dissabte 24 de febrer de 2018
Una joia de l'animació que narra l'amistat entre un ós que no vol ser notari i una rateta que no té gens de ganes de ser dentista.

- "Pánico en la granja"
Dissabte 3 de març de 2018
Els imprevistos preparant una festa d'aniversari sorpresa porten a Cavall, Indi i Cowboy a fer el viatge de les seves vides, fins al centre del món.

- "Zarafa"
Dimarts 27 de març de 2018
Un nen de 10 anys farà tot el possible per salvar una girafa i retornar-la a l'Àfrica. Una història plena de perills però també humor i amistat.

- "Pánico en la granja", una selecció dels millors curtmetratges
Dissabte 31 de març de 2018
Un recull de curtmetratges originals, divertits i caòtics, fets amb stop motion, que aconsegueixen fer realitat la imaginació dels més menuts.

CaixaForum Centre Social i Cultural

Adreça:
Av Francesc Ferrer Guàrdia, 6*8
:
Sants-Montjuïc
Barri:
La Font de la Guatlla
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
CaixaForum Centre Social i Cultural
Quan
Del 13/01/2018 al 31/03/2018.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any