Pride Barcelona

El Pride Parade, la manifestació de l’orgull gai, desfilarà de nou pels carrers del centre de la ciutat el dissabte 30 de juny. La reivindicació LGTBI més gran de la Mediterrània aplegarà persones de tot el món per celebrar el Dia Internacional per l’Alliberament Gai, d’Homes i Dones Transsexuals, Lèsbic i Bisexual.

Abans de la manifestació hi haurà una pre-parade party al parc de les Tres Xemeneies (16.00 h). La desfilada començarà a les 17.00 h a l’avinguda del Paral·lel i circularà per aquesta via fins a la plaça d’Espanya, que serà l’escenari final de la marxa. A continuació (20.00 h) se celebrarà una gran festa popular a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, on hi haurà el village i l’escenari principal de la festa. A més, a partir de les 11.00 h, hi haurà diverses activitats per a tothom a l’avinguda de la Reina Maria Cristina.

En trobareu més informació aquí.

Horaris


El Dissabte 30 de juny, Barcelona acollirà el Pride Parade, la manifestació de l´orgull, omplint els carrers del centre de la ciutat amb gent de tot el món, carrosses i artistes, celebrant la reivindicació LGTBI més gran de la Mediterrània.

A partir de les 17:00h, començarà la manifestació. La rua circularà pel Paral·lel, direcció a la plaça Espanya, centre neuràlgic del Pride Barcelona ​​que serà l´escenari final de la marxa. L´avinguda Maria Cristina, que comença a aquesta plaça, acollirà el Village i l´Escenari Principal.

AFECTACIONS DE TRÀNSIT
Per determinar

Avinguda Paral·lel (Jardins de les Tres Xemeneies fins pl. Espanya)

Adreça:
Av Paral·lel, 49
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Avinguda Paral·lel (Jardins de les Tres Xemeneies fins pl. Espanya)
Quan
30/06/2018

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any