"Retrats de la multitud", de Natalie Bookchin

La Virreina Centre de la Imatge dedica, del 3 de març al 27 de maig, una mostra a l’artista nord-americana Natalie Bookchin. Mitjançant recursos propis de l’estètica de les bases de dades, les xarxes socials i l’economia col·laborativa, l’artista uneix centenars de vídeos en línia enregistrats en primera persona. El resultat és una composició d’autoretrats que revelen els efectes del capitalisme comunicatiu en la societat nord-americana.

Aquesta exposició és la primera mostra individual dedicada a Natalie Bookchin (Nova York, 1962) a Espanya. Reuneix una selecció de set treballs en vídeo produïts entre el 2008 i el 2017: la sèrie Testament –Count, My Meds, I am notLaid off–, Now he’s out in public and everyone can see, Long Story Short i Mass Ornament.

En trobareu més informació en l’enllaç següent.

Horaris

Altres

Se celebra a:
La Virreina Centre de la Imatge.


Aquesta mostra reuneix set obres audiovisuals produïdes entre el 2008 i el 2017 que exploren les paradoxes relacionades amb l´ús quotidià de les tecnologies de la comunicació. Mitjançant recursos propis de l´estètica de les bases de dades, les xarxes socials i l´economia col·laborativa, l´artista sol ajuntar centenars de vídeos en línia enregistrats en primera persona. El resultat és una composició d´autoretrats que revelen els efectes del capitalisme comunicatiu en la societat nord-americana.

Aquesta exposició és la primera mostra individual dedicada a Natalie Bookchin (Nova York, 1962) a l´estat espanyol. Reuneix una selecció de set treballs en vídeo produïts entre el 2008 i el 2017: la sèrie Testament –Count, My Meds, I am not i Laid off–, Now he´s out in public and everyone can see, Long Story Short i Mass Ornament.

La Virreina Centre de la Imatge

Adreça:
C la Rambla, 99
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
La Virreina Centre de la Imatge
Quan
Del 03/03/2018 al 27/05/2018.

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any