Shomei Tomatsu, el fotògraf dels ‘hibakusha’

Barcelona presenta la primera retrospectiva que s’ofereix a Espanya de l’obra de Shomei Tomatsu (1930-2012), un dels fotògrafs més importants del Japó contemporani, considerat una de les grans figures de la fotografia del segle XX. La Fundació MAPFRE exhibeix la trajectòria de Tomatsu a través de 180 fotografies que recorren els temes i els interessos que van atreure la seva mirada.

Shomei Tomatsu és conegut com el fotògraf dels supervivents del terror atòmic de Nagasaki. La seva obra és realista, amb elements d’avantguarda que introdueixen una sorpresa a les imatges. A la mostra es pot veure una de les seves fotografies més famoses, Ampolla fosa i deformada per l’onada de calor de la bomba atòmica, la radiació i el foc (Nagasaki, 1961).

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Fundació Mapfre.


La primera retrospectiva a Espanya de l'obra de Shomei Tomatsu (Nagoya, Aichi 1930 – Naha, Okinawa, 2012), sens dubte un dels fotògrafs més importants del Japó contemporáni.

L'exposició recorre aquesta trajectòria a través de 180 fotografies organitzades en onze seccions temàtiques que reflecteixen els diversos interessos que van atreure la seva mirada.

Sala Fundació Mapfre

Adreça:
C Diputació, 250
:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08007
Població:
Barcelona
On
Sala Fundació Mapfre
Quan
Del 05/06/2018 al 16/09/2018.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any