Simfonia Bergman

Mai cap director abans d’Ingmar Bergman (Uppsala, 1918 – illa de Fårö, 2007) no havia reflexionat d’una manera tan profunda sobre qüestions tan ineludibles com la mort, l’existència de Déu o el deteriorament de l’amor.

La mirada interior d’aquest cineasta i home de teatre turmentat, profundament arrelat a la cultura nòrdica, es remunta a la seva infantesa en el si d’una família luterana que convertia en virtut la repressió dels instints. Tota la seva obra reflecteix el seu pensament com si es tractés d’un diari íntim, però és a partir del 1960 que va assolir el cim del seu art conciliant la forma i el fons en una simfonia creativa que va atorgar al setè art un prestigi cultural insòlit fins aleshores.

Consulteu la programació del cicle en aquest enllaç.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Filmoteca de Catalunya.
Es venen les entrades a:
Filmoteca de Catalunya.
Organitzat per:
Filmoteca de Catalunya.


Mai cap director abans d´Ingmar Bergman (Uppsala, 1918 – illa de Fårö, 2007) no havia reflexionat de manera tan profunda sobre qüestions tan ineludibles com la mort, l´existència de Déu o el deteriorament de l´amor.

La mirada interior d´aquest cineasta i home de teatre turmentat, profundament arrelat a la cultura nòrdica, es remunta a la seva infantesa en el si d´una família luterana que feia de la repressió dels instints una virtut. Des d´un inici, la seva obra ha reflectit el seu pensament com si es tractés d´un diari íntim, però és a partir del 1960 quan assoleix el cim del seu art tot conciliant forma i fons en una simfonia creativa que va atorgar al setè art un prestigi cultural insòlit fins aleshores.

Consulteu programació en aquest enllaç.

Filmoteca de Catalunya

Adreça:
Pl Salvador Seguí, 1*9
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Filmoteca de Catalunya
Quan
Del 12/06/2018 al 31/08/2018.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any