"Sopars amb estrelles"

Divulgació científica, observació astronòmica i gastronomia s’uneixen als “Sopars amb estrelles” que es fan a l’Observatori Fabra durant els mesos d’estiu. Els sopars tenen lloc a l’aire lliure a la terrassa de l’Observatori, un dels miradors privilegiats de Barcelona.

La vetllada s’inicia amb el sopar concebut en clau astronòmica, al qual segueix una conferència de divulgació científica i una visita al museu que passa per la sala noucentista, el telescopi de passos i la sala de la gran cúpula. Des d’allà s’observaran elements de constel·lacions llunyanes, estrelles i part del sistema solar amb el telescopi del 1904, un dels més grans i antics d’Europa encara en funcionament.

Des del 8 de juny fins a l’octubre

Trobareu més informació aquí.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Observatori Fabra.


L'activitat té lloc a l'Observatori Fabra durant els mesos d'estiu i combina la divulgació científica i l'observació astronòmica amb una suggerent proposta gastronòmica. Els sopars tenen lloc a l'aire lliure, en un dels miradors privilegiats de la ciutat de Barcelona.

S'inicia la vetllada amb el sopar, amb una imaginativa i deliciosa proposta gastronòmica pensada en clau astronòmica, amb ingredients de qualitat i bona cuina que se serveix a la terrassa a les 21.00h.

Despés del sopar s'ofereix una conferència de divulgació científica d'uns 30 minuts, amb possibilitat que el públic faci preguntes.

A continuació es visita el museu, la sala noucentista i el telescopi de passos, i s'accedeix a la sala de la gran cúpula, que conserva els elements originals. Des de la cúpula s'observaran elements de constel·lacions llunyanes, estrelles i gran part del sistema solar, amb el telescopi de 1904, un dels més grans i antics d'Europa encara en funcionament.


20:30h
Registre d'entrada i benvinguda amb copa de cava, cervesa o suc.

21:00h
Sopar a la terrassa mirador

22:30h
Conferència científica

22:55h
Visita guiada i observació a través del telescopi

23:59h
Finalització de la vetllada a l'observatori Fabra

Calendari de conferències i observacions de 2018: Programa

Observatori Fabra

Adreça:
Ctra Observatori Fabra, 27
:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
Codi postal:
08035
Població:
Barcelona
On
Observatori Fabra
Quan
Del 09/06/2018 al 07/10/2018.

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any