Tamborinada 2018

Des de fa 41 anys, les entitats que formen part de la Fundació La Roda organitzen una festa oberta a tothom, familiar i gratuïta.

Enguany, la Tamborinada se celebrarà el diumenge 27 de maig al parc de la Ciutadella i, com a novetat, els espais s’organitzaran per temes com salut, medi ambient, participació social o cultura tradicional.

Durant tot el dia hi haurà més de seixanta tallers infantils i més de trenta espectacles en diferents punts escènics ubicats al parc.

El fi de festa anirà a càrrec de C.A.T. Centre Artesà Tradicionàrius amb motiu de la celebració dels 50 anys del multitudinari Festival Folk que va tenir lloc al mateix parc.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Parc de la Ciutadella.


Diumenge 27 de maig, la Fundació La Roda presenta al Parc de la Ciutadella, la 41a edició d'aquesta gran festa familiar i gratuïta, amb la que enguany volem reafirmar el nostre compromís de continuïtat i tradició amb la societat i la cultura catalana.

Aquest 27 de Maig, d´11 a 19 h, farem la més gran festa oberta a tothom, diversa i solidària amb la il·lusió i la força de les més de 70 entitats que formen part de La Roda. Unes entitats que, amb el
nostre suport, fa dècades treballen per la cultura i el lleure infantil i que ens han acompanyat en aquest llarg camí fins a l'actualitat.

Farem una TAMBORINADA renovada on els espais s´organitzaran per temàtiques com salut, medi ambient, participació social o cultura tradicional. Omplirem el Parc de la Ciutadella de milers de
famílies que gaudiran durant tot el dia dels més de 60 tallers infantils i dels més de 30 espectacles de la millor qualitat.

Enguany la proposta de fi de festa serà a càrrec del C.A.T Centre Artesà i Tradicionàrius amb motiu de la seva celebració dels 50 anys del concert Festival Grup De Folk.

Programa 2018: Podeu consultar el programa complet al següent
link

Parc de la Ciutadella

Adreça:
Pg Picasso, 21
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Parc de la Ciutadella
Quan
27/05/2018

Xarxes socials

Facebook:
www.facebook.com/Tamborinada

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any