'Cyrano' amb Lluís Homar

Espectacle prorrogat

Després de l’èxit de Terra baixa, Pau Miró torna a dirigir Lluís Homar en aquesta adaptació del clàssic d’Edmond Rostand Cyrano de Bergerac. També repeteix l’equip artístic d’aquella producció, amb Lluc Castells a l’escenografia i vestuari, i la música original de Sílvia Pérez Cruz.

Homar i Miró aborden els clàssics amb una mirada actual i són capaços d’acostar el teatre de més alt nivell a tots els públics.

En aquesta ocasió, Joan Anguera, Àlex Batllori, Albert Prat i Aina Sánchez acompanyen Lluís Homar dalt de l’escenari.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Borràs.
Es venen les entrades a:
Teatre Borràs.


Després de l'èxit artístic i de públic de "Terra Baixa", Lluís Homar i Pau Miró tornen a unir els seus talents per presentar "CYRANO", una adaptació del clàssic Cyrano de Bergerac d'Edmond Rostand.
El repartiment, encapçalat per Lluís Homar, comptarà també amb la presència de Joan Anguera, Àlex Batllori, Albert Prat i Aina Sánchez.

A banda del gran treball interpretatiu de Lluís Homar a Terra Baixa, un dels atractius més evidents del muntatge era l'equip artístic que hi havia al darrere de la posada en escena. Les complicitats i afinitats que es van desvetllar aleshores tornaran a coincidir en aquest "CYRANO" : Sílvia Pérez Cruz, Lluc Castells, Xavier Albertí, David Bofarull, Damien Bazin i Oscar Valsecchi repeteixen en aquesta producció única.

Teatre Borràs

Adreça:
Pl Urquinaona, 9
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08010
Població:
Barcelona
On
Teatre Borràs
Quan
Del 15/12/2017 al 11/03/2018.

Web

Web venda d'entrades:
www.grupbalana.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any