"Grec'18" Festival de Barcelona - Grec Ciutat: Espectacle "Falsestuff, la muerte de las musas" , de Nao Albet i Marcel Borràs

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Nacional de Catalunya.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambles (grups i Last Minute).


Pot una falsificació acabar superant l´original? S'ho pregunten dos dels valors més joves i desacomplexadament innovadors de l'escena catalana actual, acompanyats d'un repartiment inesperat.

Nao Albet i Marcel Borràs ens expliquen la història d´André Féikiévich, un falsificador d´art obsessionat a captar a la perfecció l´essència de les obres que falsifica. Aquesta obsessió el portarà a explorar fins a límits insospitables la seva pràctica.

El muntatge porta a escena un repartiment poc habitual. I és que, a més de les actuacions dels mateixos Nao Albet i Marcel Borràs, veurem a l'escenari el còmic Jango Edwards, l´actriu lituana Diana Sakalauskaite, el músic i actor Victor Lauwers, cofundador de la companyia belga Kuiperskaai, l'actor francès Naby Dakhli, l'artista performatiu Thomas Kasebacher, la ballarina Sau-Ching Wong i l´actriu Laura Weissmahr.

Teatre Nacional de Catalunya

Adreça:
Pl Arts, 1
:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
Teatre Nacional de Catalunya
Quan
Del 28/06/2018 al 15/07/2018.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any